MediaHuman YouTube Downloader

MediaHuman YouTube Downloader 3.9.9.47

Опис

MediaHuman YouTube Downloader: Крајното решение за преземање видео

Дали сте уморни од баферирање видеа и бавни брзини на интернет? Дали сакате да ги гледате вашите омилени видеа на YouTube офлајн без никакви прекини? Ако одговорот е да, тогаш MediaHuman YouTube Downloader е совршено решение за вас. Оваа апликација е дизајнирана да презема видеа од различни веб-локации, вклучувајќи ги YouTube, Vimeo, Dailymotion, Soundcloud, Facebook и Vkontakte.

MediaHuman YouTube Downloader е моќна алатка која ви овозможува да преземате висококвалитетни видеа во 4K и 8K резолуции. Со оваа апликација, можете лесно да ги зачувате вашите омилени клипови на вашиот компјутер или мобилен уред и да ги гледате во секое време и каде било без интернет конекција.

Најдобриот дел од MediaHuman YouTube Downloader е неговата лесна интеграција со iTunes. Можете лесно да ги префрлите преземените видеа на вашите уреди на Apple како што се iPhone или iPad користејќи iTunes. Оваа функција им олеснува на корисниците кои претпочитаат да ја гледаат омилената содржина на нивните уреди на Apple.

Паметно следење на таблата со исечоци

Една од најимпресивните карактеристики на MediaHuman YouTube Downloader е неговиот паметен систем за следење на таблата со исечоци. Оваа функција им овозможува на корисниците едноставно да ја копираат URL-то на видеото што сакаат да го преземат со помош на кратенката Ctrl+C. Апликацијата автоматски ја открива копираната URL-адреса и започнува да ја презема за кратко време.

Екстрактирајте MP3 аудио песни

MediaHuman YouTube Downloader доаѓа и со корисна функција која им овозможува на корисниците да извлечат MP3 аудио траки од преземените видеа. Оваа функција е корисна кога ви треба само музика од видео клип наместо да го преземате целото видео.

Искуство за непречено преземање

Преземањето големи датотеки може да биде фрустрирачко ако има прекини или бавна брзина на интернет. Сепак, со непреченото искуство за преземање на MediaHuman YouTube Downloader, корисниците повеќе не мора да се грижат за какви било прекини за време на преземањата.

Широк избор на поддржани веб-страници

Освен преземањето видеа од популарни веб-локации како Youtube и Vimeo, преземачот на MediaHuman Youtube поддржува многу други веб-локации како што се Twitch, Dailymotion Soundcloud Facebook и Vkontakte што ги проширува хоризонтите на корисниците кога станува збор за преземање онлајн содржини.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен преземач на видео што поддржува повеќе веб-локации, вклучувајќи Youtube, Vimeo, Twitch, Dailymotion, Souncloud, Faebook, Vkontake итн., тогаш не гледајте подалеку од Mediahuman Youtube симнувачот! Со својот паметен систем за следење на таблата со исечоци, домашната поддршка за преземања со резолуција 4k/8k, лесната интеграција со iTunes и способноста за екстракција на mp3 аудио записи, овој софтвер има се што е потребно кога станува збор за преземање онлајн содржини. Зошто да чекате? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач MediaHuman
Страница на издавачи https://www.mediahuman.com
Датум на издавање 2020-10-23
Датум на додавање 2020-10-23
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 3.9.9.47
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 64
Вкупно преземања 58022

Comments: