Click Fraud Prevention

Click Fraud Prevention 1.0

Windows / Seo Discrimination / 16 / Целосни спецификации
Опис

Click Fraud Prevention 1.0 Freeware е моќен интернет софтвер кој ви помага да ги најдете најдобрите компании за спречување измами со кликнување. Со овој софтвер, можете лесно да споредувате различни компании и да донесете информирана одлука која да ја изберете. Ова е особено корисно за почетници бизниси и корисници на интернет кои сакаат да ги заштитат своите онлајн инвестиции.

Софтверот е лесен за употреба, но многу ефикасен. Со кликнување на копчето „повеќе“, можете да пристапите до сите компании за спречување измами со кликнување на едно централно место со корисни прегледи, белешки и информации за веб-страниците. Можете исто така да ја користите вградената алатка за проверка на компанија за измама за да проверите дали веб-локацијата или компанијата е измама или легитимна.

За да ја користите оваа функција, едноставно внесете го името на доменот site-name.com или името на компанијата или кој било вид на клучни зборови во лентата за пребарување. Софтверот потоа ќе ви обезбеди резултати од пребарувањето од различни извори, како што се Пребарување со советник за измама, пребарување на пилот на доверба, пребарување на веб-локација, едноставно пребарување кој е, пребарување на Google (нас-100 резултати), пребарување на Bing, пребарување на Yandex, Пребарување на социјални медиуми (микс), пребарување на Фејсбук, пребарување на Twitter, пребарување на форуми, RedditSearch, Linked-inSearch и многу повеќе.

Овој сеопфатен пристап гарантира дека ќе добиете точни информации за која било веб-страница или компанија пред да донесете какви било инвестициски одлуки. Без разлика дали сте почетник или напреден корисник на онлајн услуги и производи, Freeware Click Fraud Prevention 1.0 обезбедува квалитетни истражувачки алатки кои ви овозможуваат ефективно да споредувате различни опции.

Една од најдобрите работи за Click Fraud Prevention 1.0 Freeware е неговата функција за преносливост - нема потреба да ја инсталирате на вашиот компјутер! Едноставно стартувајте ја извршната датотека и почнете да ја користите веднаш.

Во краток преглед:

- Click Fraud Prevention 1.0 Freeware им помага на корисниците да ги најдат најдобрите компании за спречување измами со кликнување.

- Обезбедува сеопфатни информации за различни компании на едно централно место.

- Вградената алатка за проверка на компанија за измама им овозможува на корисниците да проверат дали веб-локацијата или компанијата е легална.

- Софтверот нуди повеќе копчиња за пребарување од различни извори за точни резултати од истражувањето.

- Лесен е за користење, но многу ефикасен и за почетници и за напредни корисници.

- Пренослив е - не е потребна инсталација!

Севкупно, бесплатниот софтвер Click Fraud Prevention 1.0 е одличен избор за секој што бара сигурни решенија за спречување измами со кликнување на интернет!

Целосни спецификации
Издавач Seo Discrimination
Страница на издавачи https://www.seodiscrimination.com/
Датум на издавање 2020-01-14
Датум на додавање 2020-01-14
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments: