OST PST Viewer

OST PST Viewer 1.22.0124

Windows / 4Team Corporation / 2401 / Целосни спецификации
Опис

OST PST Viewer: Крајната алатка за прегледување и управување со датотеки на Outlook

Дали сте уморни од мака да ги отворате и работите со датотеките на Outlook без инсталиран Microsoft Outlook? Дали имате многу PST-датотеки што не сакате да ги поврзете со Outlook поединечно? Ако е така, OST PST Viewer е совршено решение за вас.

OST PST Viewer е бесплатна и моќна алатка која им овозможува на корисниците да отвораат и да работат со OST, PST, EML, MHT и други формати на датотеки без потреба од Microsoft Outlook. Со својот едноставен дизајн и кориснички интерфејс, лесно е да се запознаете со софтверот за кратко време.

Без разлика дали имате работа со датотеки без родители или големи датотеки создадени од која било верзија на Microsoft Outlook, OST PST Viewer може да се справи со сите нив. Едноставно кликнете на копчето „отвори“ во менито за датотеки и изберете кој формат на датотека сакате да го видите. Сите ваши податоци ќе станат достапни за читање без да се бараат дополнителни чекори.

Една од најдобрите работи за OST PST Viewer е неговата поддршка за повеќе формати на датотеки. Без разлика дали работите со PST или OST-датотека, овој софтвер ве опфати. И ако вашите датотеки се заштитени со лозинка или шифрирани, не грижете се - OST PST Viewer сè уште може да ги отвори.

Но, тоа не е сè - ако ви требаат понапредни функции како пребарување низ повеќе датотеки или извоз на податоци во PDF или HTML формат, едноставно надградете го на нашето Pro издание. Со отклучените функции на Pro издание, како што се пребарување на повеќе е-пошта одеднаш, копирање информации од е-пошта, извоз на е-пошта како pdf/html/слика итн.

Со OST PST Viewer Pro едицијата отклучени функции како што се пребарување на повеќе е-пошта одеднаш, копирање информации од е-пошта, извоз на е-пошта како pdf/html/слика итн. Ќе можете да управувате со вашите Outlook податоците поефикасно од кога било досега.

Па зошто да губите време борејќи се со застарени методи кога има подобар начин? Преземете го OST PST Viewer денес и почнете да управувате со вашите Outlook податоци како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач 4Team Corporation
Страница на издавачи http://www.4team.biz
Датум на издавање 2020-07-23
Датум на додавање 2020-07-23
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.22.0124
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 15
Вкупно преземања 2401

Comments: