Video Wallpaper Creator

Video Wallpaper Creator 1.0

Windows / 4dots Software / 120 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од зјапање во истата стара статична позадина на вашиот десктоп? Дали сакате да додадете малку возбуда и личност на екранот на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од Создавачот на видео позадина, врвната алатка за создавање динамични видео позадини.

Video Wallpaper Creator е моќна софтверска програма која ви овозможува да креирате сопствени видео позадини за вашиот десктоп. Со оваа иновативна алатка, можете да ги импресионирате вашите пријатели и колеги со неверојатни визуелни слики што ќе го оживеат екранот на вашиот компјутер.

Една од најдобрите работи за Создавачот на видео позадина е неговата разновидност. Овој софтвер поддржува речиси секој видео формат, така што можете да користите било која видео датотека како позадина. Без разлика дали се работи за клип од вашиот омилен филм или лична снимка, Создавачот на видео тапети го олеснува претворањето на секое видео во привлечна заднина.

Покрај поддршката на различни формати на датотеки, Создавачот на видео позадина нуди и неколку опции за прилагодување. Можете да го прилагодите интервалот на тајмерот, видео fps (рамки во секунда) и ширината на видеото за да ги оптимизирате перформансите и да ја намалите употребата на процесорот. Ова значи дека дури и ако имате постар компјутер или ограничени ресурси, сепак можете да уживате во висококвалитетни анимирани позадини без да ја жртвувате брзината или перформансите.

Друга одлична карактеристика на Создавачот на видео тапети е неговата способност за беспрекорно вртење видеа. Можете да поставите плејлисти со повеќе видеа и да ги репродуцирате постојано во заднина додека работите или прелистувате онлајн. Плус, со функционалност за влечење и спуштање и интуитивен интерфејс, овој софтвер е неверојатно лесен за користење – дури и за почетници.

Но, можеби еден од најимпресивните аспекти на Создавачот на видео позадина е неговата повеќејазична поддршка. Апликацијата е преведена на 39 различни јазици ширум светот - што ја прави достапна и прифатлива за луѓето од целиот свет.

Севкупно, ако барате програма што може да ви помогне да внесете малку живот и личност во позадината на вашата работна површина - не гледајте подалеку од Создавачот на видео позадина! Со своите напредни функции и лесен за користење дизајн, овој софтвер сигурно ќе го импресионира секој што ќе го види на дело. Па зошто да чекаме? Преземете го Креаторот на видео тапети денес и почнете да создавате прекрасни анимирани позадини веднаш!

Целосни спецификации
Издавач 4dots Software
Страница на издавачи http://www.4dots-software.com/
Датум на издавање 2020-01-15
Датум на додавање 2020-01-15
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за тапети
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET 2.0 Runtime installed
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 120

Comments: