MobiKin Assistant for iOS

MobiKin Assistant for iOS 2.6.21

Опис

MobiKin Assistant за iOS е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да ги пренесувате и управувате вашите iOS датотеки. Ако некогаш сте изгубиле податоци поради украден или скршен iPhone, или едноставно сакате да ги споделите вашите филмови со пријателите на други начини, тогаш е неопходно да направите резервна копија на вашите датотеки на iPhone, iPad или iPod на iTunes. Сепак, сè уште има многу ограничувања на iTunes што го отежнуваат користењето на компјутер. Ова е местото каде што помага MobiKin Assistant за iOS.

Со MobiKin Assistant за iOS (верзија на Windows), можете лесно да префрлите до 10 типа датотеки од вашиот iPhone, iPad и iPod на вашиот компјутер со само неколку едноставни кликања. Овие типови датотеки вклучуваат видео, фотографија, песна, е-книга, гласовна белешка, подкаст, рингтон и плејлиста. Можете исто така да управувате или контролирате со пренесените содржини на iOS на локалниот тврд диск без никакво ограничување - бришете ги несаканите датотеки или додавајте нови по потреба.

Една од истакнатите карактеристики на MobiKin Assistant за iOS е неговата опција за преглед на сликички. Каталогот во вашиот iDevice ќе се прикаже како табела со сликички во прилагодливи големини за да можете да ги прелистувате сите ваши посакувани датотеки поинтуитивно од кога било досега. Дополнително, има и режим на преглед на список каде сите датотеки во овој режим ќе бидат прикажани со нивните детални информации, вклучувајќи име, тип на големина на датотека и време.

Друга одлична работа во врска со овој софтвер е тоа што работи непречено со повеќе уреди со iOS - па без разлика дали имате iPhone 6s Plus или iPad Air 2 што работи на различни верзии на IOS како IOS 7/8/9/10/11/12 итн. , MobiKin Assistant за iOS ве опфати!

Севкупно, ако барате софтверско решение кое е лесно за користење што помага да се направи резервна копија и да се управува со сите видови податоци од iPhone/iPad/iPods, тогаш не гледајте подалеку од MobiKin Assistant за iOS!

Целосни спецификации
Издавач MobiKin
Страница на издавачи https://www.mobikin.com/
Датум на издавање 2020-01-15
Датум на додавање 2020-01-15
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.6.21
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 532

Comments: