Cartoon Hot Racer

Cartoon Hot Racer 1.2

Опис

Цртан филм Hot Racer - Крајната отворена светска тркачка игра

Дали сте подготвени да станете најкул возач во Санрајс Таун? Потоа подгответе се да се нурнете во светот на Cartoon Hot Racer, нова аркадна игра за трки што нуди искуство со отворен свет како ниеден друг. Со повеќе од 100 трки од различни типови, флота од 8 автомобили со различни карактеристики и систем за надградба што ви овозможува да ги подобрите сите делови на вашата машина, оваа игра сигурно ќе ве забавува со часови.

Но, тоа не е се. Во Cartoon Hot Racer, можете да работите како таксист, возач на брза помош или полицаец и да ги фатите прекршителите. Можете дури и да посетувате автошкола за да ги подобрите своите вештини и да станете вистински професионалец зад воланот. И со флексибилни поставки за игра и вградени алатки за бенчмаркинг, можете да го приспособите вашето искуство со игри за да одговараат на вашите преференции.

Една од највозбудливите карактеристики на Cartoon Hot Racer е неговата навистина голема отворена светска околина каде што може да се уништи речиси сè! Ова значи дека додека се тркате низ Sunrise Town и неговата околина, ќе имате многу можности да ги покажете своите возачки способности додека правите хаос на сè околу вас.

И ако сето тоа не е доволно за да ве држи ангажирани, има и гејмерско радио со три станици за секој вкус, како и дневни потраги и бонуси кои ги чекаат играчите кои се подготвени за предизвикот.

Па што чекаш? Преземете го Cartoon Hot Racer денес и почнете да се тркате за да станете најкул возач во градот!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-01-16
Датум на додавање 2020-01-16
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 95/98/ME/2000/NT/XP/2003/Vista/W7, 16 MB RAM, Pentium-133 MHz, 2 MB hard disk space
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: