Advik Google Takeout to Gmail Import

Advik Google Takeout to Gmail Import 2.0

Опис

Advik Google Takeout to Gmail Import: Крајното решение за мигрирање на вашите податоци

Дали барате сигурен и ефикасен начин за мигрирање на вашите податоци на Google Takeout на вашата сметка на Gmail? Не гледајте подалеку од Advik Google Takeout до Gmail Import. Оваа моќна алатка е дизајнирана специјално за корисници кои треба да ги преместат своите податоци на Google Takeout од една сметка на друга или едноставно сакаат лесен начин да ги вратат своите податоци назад во нивната Gmail сметка.

Со Advik Google Takeout во Gmail Import, можете лесно да ги увезете сите ваши датотеки на Google Takeout во нова или постоечка сметка на Gmail. Софтверот ја зачувува хиерархијата на папката на поштенското сандаче и клучните елементи, осигурувајќи дека сите ваши важни податоци се пренесуваат прецизно и ефикасно.

Една од најдобрите работи за оваа услуга е тоа што нема граници за големината на датотеката - можете да испраќате онолку датотеки колку што сакате без да се грижите за ограничувања или ограничувања. И со неговиот кориснички интерфејс, дури и нетехничките корисници можат лесно да се движат низ софтверот и да го завршат процесот на миграција во само неколку едноставни чекори.

Клучни карактеристики:

Увезете Google Takeout на нова сметка на Gmail: со Advik Google Takeout во Gmail Import, можете лесно да ги префрлите сите ваши важни податоци од една сметка на друга. Без разлика дали менувате даватели на е-пошта или едноставно консолидирате повеќе сметки во една, оваа алатка го олеснува тоа.

Кориснички интерфејс за не-технички корисници: Дури и ако не сте технички упатени, ќе откриете дека Advik Google Takeout to Gmail Import е неверојатно лесен за користење. Неговиот интуитивен интерфејс ги води корисниците низ секој чекор од процесот на миграција со јасни упатства и корисни упатства.

Официјално вратете го Google Takeout на Gmail: оваа алатка им овозможува на корисниците не само да увезуваат, туку и да ги обноват нивните архивирани е-пошта назад во нивните официјални сметки на gmail без никакви проблеми.

Увезете датотеки на Google MBOX во серија: со функција за сериска обработка достапна во верзијата PRO; Можете да увезете повеќе mbox датотеки одеднаш што заштедува време и напор и двете!

Достапен БЕСПЛАТЕН целосно функционален пробен период: Обидете се пред да купите! Преземете бесплатна пробна верзија која му овозможува пристап на корисникот до 10 е-пошта по папка за да може да ја тестира нејзината функционалност пред да ја купи целосната верзија

БЕСПЛАТНИ доживотни ажурирања за корисниците на PRO: еднаш купена верзија на PRO; Корисникот ќе добива доживотни ажурирања без никакви дополнителни трошоци!

Заклучок:

Ако барате ефикасен и сигурен начин за мигрирање на вашите важни податоци од еден добавувач на е-пошта (Google) на друг (Gmail), не гледајте подалеку од алатката „Google take out To GMail“ на Advik Software. Со своите моќни карактеристики како сериска обработка и кориснички интерфејс; Тоа го прави мигрирањето на големи количини на е-пошта полесно од кога било досега! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете со увоз денес!

Целосни спецификации
Издавач Advik Soft
Страница на издавачи http://www.adviksoft.com/
Датум на издавање 2020-01-17
Датум на додавање 2020-01-17
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за е-пошта
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: