ImageRamp Barcode Scan Separator

ImageRamp Barcode Scan Separator 2.12.1

Опис

Сепаратор за скенирање на баркод ImageRamp: врвна алатка за потребите за снимање документи

Дали сте уморни од рачно одвојување на скенирани документи и именување еден по еден? Дали сакате да ги автоматизирате вашите процеси на скенирање и да заштедите време? Не гледајте подалеку од ImageRamp Barcode Scan Separator, бесплатната алатка од креаторите на ImageRamp.

ImageRamp Barcode Scan Separator е моќен деловен софтвер кој помага во креирањето на листови за одвојување за вашите скенирани документи. Со оваа алатка, можете лесно да одвоите различни типови документи, автоматски да ги именувате датотеките и да ги складирате во одредени папки. Можете исто така лесно да ги индексирате вашите документи во средина за управување со документи.

Најдобриот дел за сепараторот за скенирање на баркод ImageRamp е неговата едноставност. Сè што треба да направите е да ги следите овие три едноставни чекори:

1. Идентификувајте ги имињата на полињата за најмногу 6 полиња за индексирање

2. Внесете ги вредностите на полето

3. Направете PDF-слика и испечатете

Со овие едноставни чекори, можете да креирате до 6 вредности за именување на индекси или датотеки што ќе ви помогнат ефикасно да ги организирате вашите скенирани документи.

Но, тоа не е се! ImageRamp Barcode Scan Separator доаѓа и со тастатура на екранот што овозможува користење уреди со екран на допир. Оваа функција им олеснува на корисниците кои претпочитаат користење на екрани на допир отколку традиционалните тастатури.

Покрај тоа, овој софтвер е компатибилен со ImageRamp за автоматско индексирање на базата на податоци, именување на датотеки и создавање папки. Ова значи дека ако веќе го користите ImageRamp како систем за управување со документи, тогаш неговото интегрирање со ImageRamp Barcode Scan Separator ќе биде беспрекорно.

Накратко, еве неколку клучни карактеристики на сепараторот за скенирање на баркод ImageRamp:

- Бесплатна алатка од креаторите на Image Ramp

- Помага при креирање листови за одвојување за скенирани документи

- Автоматски ги именува датотеките и ги складира во одредени папки

- Индексира документи во средина за управување со документи

- Едноставен за употреба со само три лесни чекори

- Создадете до 6 индекси или вредности за именување на датотеки

- Тастатурата на екранот овозможува користење уреди со екран на допир

- Компатибилен со Image Ramp

Ако барате ефикасен начин да управувате со вашите скенирани документи без да трошите премногу време на рачни задачи како што се одвојување и именување датотеки, тогаш пробајте го Image Ramp Barcode Scan Separator денес!

Целосни спецификации
Издавач DocuFi
Страница на издавачи http://www.docufi.com
Датум на издавање 2020-01-20
Датум на додавање 2020-01-20
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со документи
Верзија 2.12.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .Net Framework
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 249

Comments: