EF Mailbox Manager Portable

EF Mailbox Manager Portable 20.09

Опис

Пренослив менаџер на EF поштенско сандаче: Крајното решение за управување со вашите POP3 сметки

EF Mailbox Manager Portable е моќна програма за управување која ви овозможува да управувате со толку POP3 сметки колку што сакате. Со овој софтвер, можете автоматски да ги барате вашите сервери за пошта во поединечно конфигурирани времиња на анкети или да преземате пораки на вашиот локален компјутер за понатамошна употреба. Сите пораки се зачувуваат во чист текстуални датотеки од поштенските сандачиња, што го олеснува пристапот и организирањето до нив.

Една од најзначајните придобивки од користењето на EF Mailbox Manager Portable е тоа што помага да се отстранат досадните спам-мејлови директно на серверот, со што се елиминира потребата од нивно враќање. Оваа функција ги заштедува онлајн трошоците и гарантира дека вашето сандаче ќе остане без метеж.

Ако вашиот сервер за пошта го поддржува, EF Mailbox Manager Portable може да се користи и со безбедно поврзување (APOP). За време на процесот на регистрација, не се испраќаат лозинки преку Интернет, со што се обезбедува максимална безбедност за вашите сметки за е-пошта.

Софтверот доаѓа со различни функции кои користат инсталирани стандардни клиенти за е-пошта за обезбедување и одговарање на пораки. Оваа функција го олеснува управувањето со сите ваши сметки за е-пошта од една централна локација без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации.

Клучни карактеристики:

- Управувајте со повеќе сметки POP3

- Автоматски побарајте сервери за пошта во поединечно конфигурирани времиња на анкети

- Преземете пораки на локалниот компјутер за понатамошна употреба

- Зачувајте е-пошта во чист текстуални датотеки од поштенски сандачиња

- Отстранете ги досадните спам пораки директно на серверот

- Безбедно поврзување (APOP) доколку е поддржано од серверот за пошта

- Нема лозинки испратени преку Интернет за време на процесот на регистрација

Придобивки:

1. Ефикасно управување со повеќе сметки за е-пошта

Со EF Mailbox Manager Portable, управувањето со повеќе сметки за е-пошта никогаш не било полесно. Можете да конфигурирате поединечни времиња на анкети за секоја сметка и да преземате пораки директно на вашиот локален компјутер за идна референца.

2. Елиминирајте ги досадните спам пораки

Спам-мејловите може да бидат фрустрирачки и одземаат многу време за рачно справување. Со функцијата за отстранување спам на EF Mailbox Manager Portable, можете да ги елиминирате несаканите е-пораки директно на серверот без претходно да ги вратите.

3. Безбедна врска (APOP)

EF Mailbox Manager Portable користи безбедна врска (APOP) доколку е поддржана од вашиот сервер за пошта за време на процесите на регистрација. Ова обезбедува максимална безбедност при пристап до чувствителни информации како што се лозинки или лични податоци поврзани со секоја сметка.

4. Лесна интеграција со стандардни клиенти за е-пошта

Софтверот беспрекорно се интегрира со стандардните клиенти за е-пошта инсталирани на вашиот компјутер за да можете лесно да давате и одговарате на пораки без постојано да се префрлате помеѓу различни апликации.

Заклучок:

Како заклучок, EF Mailbox Manager Portable е одлично решение за секој кој бара ефикасно управување со нивните POP3 сметки, истовремено обезбедувајќи максимална безбедност од сајбер закани како што се напади со спам или обиди за фишинг.

Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како автоматско пребарување на сервери за пошта при индивидуално конфигурирано време на анкети или преземање пораки на локални компјутери за идна референца - овој софтвер го прави управувањето со повеќе сметки за е-пошта без напор.

Па зошто да чекаме? Преземете го менаџерот за поштенско сандаче EF пренослив денес!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-09-06
Датум на додавање 2020-09-06
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 20.09
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 204

Comments: