Free Video Downloader for YouTube

Free Video Downloader for YouTube 0.5.1

Опис

Дали сте уморни од тампонирање видеа на YouTube? Дали сакате да ги гледате вашите омилени видеа офлајн без никакви проблеми? Ако одговорот е да, тогаш бесплатниот преземач на видео за YouTube е совршено решение за вас. Овој интернет софтвер е едноставна, но ефикасна алатка која ви овозможува лесно да зачувувате видео и аудио од YouTube.

Бесплатниот преземач на видео за YouTube е дизајниран да го направи процесот на преземање брз и лесен. Со само неколку кликања, можете да ги преземете вашите омилени видеа како MP4 или WEBM датотеки, а аудио како MP3 или M4A датотеки. Програмата има кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој.

Една од најдобрите работи за бесплатниот видео симнувач за YouTube е неговата способност да реди три врски за преземање. Ова значи дека можете да додадете повеќе врски одеднаш и да дозволите програмата да си ја заврши работата додека седите и се опуштите. Не треба да се грижите за чекање во ред или рачно додавање на секоја врска една по една.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е тоа што доаѓа без реклами или несакани дополнителни апликации. Добивате јасна, едноставна и добро дизајнирана алатка која ќе ги преземе видеото и музиката што ги сакате без никаков напор од ваша страна.

Бесплатниот видео преземач за YouTube ги поддржува сите популарни прелистувачи како што се Chrome, Firefox, Safari, Opera, Edge итн., па без разлика кој прелистувач го користите; овој софтвер ќе работи беспрекорно со него.

Покрај тоа што е лесен за користење и без реклами, Бесплатниот преземач на видеа за YouTube нуди и молскавично брзо преземање. Нема да морате да чекате долго пред вашата видео или аудио датотека да биде подготвена за уживање офлајн.

Севкупно, ако барате ефикасен начин за преземање видеа од YouTube без мака или врева - не гледајте подалеку од Бесплатниот видео симнувач за YouTube! Тоа е одличен избор ако сакате сигурна алатка која брзо ја завршува работата и обезбедува висококвалитетен излез секој пат!

Целосни спецификации
Издавач NotMP3
Страница на издавачи https://notmp3.com
Датум на издавање 2020-07-24
Датум на додавање 2020-07-24
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 0.5.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .Net Framework 4.5.5 or later
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 220

Comments: