VisualNeo for Windows

VisualNeo for Windows 19.4.29

Windows / SinLios Soluciones Digitales / 10 / Целосни спецификации
Опис

VisualNeo за Windows е моќна алатка за развивачи која им овозможува на корисниците лесно да креираат свои апликации за Windows. Со јазикот за скриптирање NEO, најлесниот програмски јазик достапен, дури и неискусните корисници можат брзо да комбинираат текст, слики, звук и други елементи за да создадат интерактивен и професионален софтвер.

Лесната за употреба палетата на алатки и волшебниците на VisualNEO ви овозможуваат да конструирате многу типови на апликации користејќи едноставни команди за влечење и спуштање. Брзо креирајте визуелен интерфејс со интерактивни елементи што ќе ја ангажираат вашата публика.

Јазикот за скриптирање NEO е неверојатно лесен за користење, што му олеснува на секој да ја кодира логиката на нивните апликации. Ќе се изненадите колку е лесно да се развијат сопствени Windows апликации со VisualNEO. И штом ќе ја креирате вашата апликација, ваше е да ја продавате или споделувате како што ви одговара.

Различни моќни приклучоци се исто така достапни за уште повеќе да ги прошират можностите на VisualNEO. Ако сте искусен развивач, можете дури и да развиете свои приклучоци.

Завршените проекти на VisualNEO може да се компајлираат во компактна, самостојна апликација за Windows (exe) за лесна дистрибуција. Не се потребни играчи, специјални драјвери или дополнителен софтвер за прегледување на компајлирани апликации - тие изгледаат и делуваат исто како вистински Windows програми!

Со VisualNeo за Windows, нема потреба да поминувате години за учење Java или C++. Ќе можете да креирате апликации со професионален изглед за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач SinLios Soluciones Digitales
Страница на издавачи https://sinlios.com
Датум на издавање 2020-01-21
Датум на додавање 2020-01-21
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Програмски софтвер
Верзија 19.4.29
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments: