Macsome iTunes Converter

Macsome iTunes Converter 4.1.1

Опис

Macsome iTunes Converter for Win е моќна и разновидна алатка за конверзија на аудио која им овозможува на корисниците на Windows лесно и брзо да ги конвертираат своите аудио датотеки на iTunes. Произведен од Macsome Inc., овој софтвер е Windows верзија на популарниот iTunes Converter, кој со години е широко користен од корисниците на Mac.

Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, Macsome iTunes Converter for Win нуди сеопфатно решение за сите ваши потреби за конверзија на аудио. Без разлика дали сакате да ги конвертирате вашите музички датотеки од вашата iTunes Music библиотека во формат MP3 или AAC, или треба да конвертирате музика на iTunes Match за да ја репродуцирате на MP3 плеер или други уреди за аудио плеер, овој софтвер ве покрива.

Една од најимпресивните карактеристики на Macsome iTunes Converter for Win е неговата способност да дејствува како конвертор на Apple Music. Како што сите знаеме, датотеките на Apple Music ќе бидат изгубени откако ќе ја откажете претплатата. Сепак, со помош на овој софтвер, можете да ја држите вашата Apple Music достапна подолго отколку што мислите. Имајте предвид дека во моментов софтверот може да конвертира само преземени датотеки на Apple Music.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата функција за конвертор на аудио книги. Со него, корисниците можат лесно да конвертираат купени аудио книги и незаштитени аудио книги во MP3 или AAC формат на нивниот компјутер. Оваа функција е корисна кога сакате да слушате аудио книги на уреди што не поддржуваат формати на аудио книги.

Дополнително, Macsome iTunes Converter for Win вклучува и функција Audio Splitter која им овозможува на корисниците да ги поделат конвертираните аудио датотеки во мали клипови според нивните потреби. Оваа функција е особено корисна кога работите со големи аудио книги.

Севкупно, ако барате сигурен и ефикасен начин за конвертирање на аудио-снимките од iTunes во различни формати без губење на квалитетот или информациите за метаподатоци, како што се ознаките за лична карта и уметнички дела на албуми, тогаш не гледајте подалеку од Macsome iTunes Converter for Win!

Целосни спецификации
Издавач Macsome
Страница на издавачи http://www.macsome.com
Датум на издавање 2020-09-08
Датум на додавање 2020-09-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 4.1.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 78

Comments: