OneBlending Player

OneBlending Player 4.0.282.298

Опис

OneBlending Player - The Ultimate Digital Signage решение

Дали барате едноставен и ефикасен начин за емитување на вашата содржина со дигитални знаци? Не гледајте подалеку од OneBlending Player, врвниот видео софтвер за сите ваши потреби за дигитална сигнализација.

Со OneBlending Player, можете лесно да ги емитувате вашите медиумски датотеки директно од популарните услуги за складирање облак како Google Drive, OneDrive, Dropbox и многу повеќе. Ова значи дека не ви треба сервер или CMS уредник за да управувате со вашата содржина. Едноставно ставете ги вашите медиумски датотеки во папката за плеер на услугата за складирање облак по ваш избор и тие автоматски ќе се синхронизираат преку мрежата и ќе се репродуцираат на плеерот 24/7.

OneBlending Player ги поддржува сите популарни формати на видео и слики, како и PDF-датотеки, HTML5 банери и анимации, URL-врски до веб-содржини и стриминг видеа. Можете дури и лесно да репродуцирате презентации на Google и PowerPoint. Плус, со поддршка за неограничен број играчи поврзани во истата облак папка за цели на групно емитување.

Функционалноста на OneBlending Player е неверојатно едноставна, но моќна. Можете да доделите време за прикажување слики или веб-содржини заедно со одредување на параметрите за одложен почеток преку имињата на датотеките или папките. Дополнително, има автоматско емитување кога ќе го вклучите плеерот заедно со репродуктор за состаноци што ви овозможува да закажете одредени времиња кога треба да се прикажат одредени медиумски датотеки.

Апликацијата OneBlending Studio обезбедува дополнителни алатки за управување, како што се рачно сортирање на медиумски датотеки по ден во неделата или опции за распоред на датум/време, заедно со главната функција за формирање надуеност што го олеснува создавањето на екрани на повеќе екрани со помош на дополнителен слој за преклопување над постоечките содржина.

Софтверот, исто така, вклучува алатки за конфигурирање на режимот на повеќе екрани заедно со можности за уредување URL, така што корисниците можат да го прилагодат своето искуство со дигитално обележување според нивните преференции.

Конечно, OneBlending Player нуди извонредна стабилност 365/24/7 што го прави едно од најсигурните решенија достапни денес. Брзиот и лесен процес на инсталација обезбедува компатибилност со кој било мини компјутер што работи со Windows 8.1/10 (32 или 64 битни).

Како заклучок, ако барате сигурно решение кое го поедноставува управувањето со дигиталните знаци и истовремено обезбедува моќни функции, тогаш не гледајте подалеку од OneBlending Player!

Целосни спецификации
Издавач MCDis
Страница на издавачи http://www.mcdis.ru
Датум на издавање 2020-01-22
Датум на додавање 2020-01-22
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 4.0.282.298
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања DirectX 11.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments: