AnyTrans

AnyTrans 8.7

Опис

AnyTrans 8 е моќен iProduct менаџер кој ви овозможува да управувате со сите ваши уреди на Apple и да го консолидирате пристапот до целата ваша содржина на едно место. Без разлика дали се работи за музика, видеа, фотографии, пораки, книги, историја на Safari или гласовни белешки - AnyTrans 8 ви дава ефикасна и минималистичка контрола врз сите ваши податоци и датотеки со iOS.

Со AnyTrans 8, можете лесно да ја префрлите целата содржина на iPhone директно на вашиот компјутер, вклучувајќи фотографии, контакти, пораки, музика и видеа. Можете исто така лесно да префрлате датотеки од вашиот компјутер назад на вашиот iPhone. Ова ви го олеснува управувањето со содржината на двата уреди без никакви проблеми.

Една од најдобрите карактеристики на AnyTrans 8 е неговата способност да прави резервна копија на вашиот iPhone/iPad безжично и автоматски со однапред поставен распоред. Ова значи дека не треба да се грижите за губење на важни податоци ако нешто се случи со вашиот уред. Можете едноставно да вратите сè од резервната датотека.

Друга одлична карактеристика на AnyTrans 8 е неговата способност да презема видеа од преку 1000 страници директно на вашиот iPhone или компјутер, вклучително и YouTube, Dailymotion Vimeo Facebook Instagram итн. Ова ви олеснува да гледате видеа офлајн без да имате интернет конекција.

Ако се префрлате од телефон или таблет со Android преку iPhone, тогаш AnyTrans има решение и за ова! Со само еден клик преместете сè или избраните ставки само од телефон/таблет со Android преку iPhone/iPad, што заштедува време и напор додека пренесувате податоци помеѓу две различни платформи.

AnyTrans, исто така, им овозможува на корисниците да префрлаат музика/рингтонови од нивните компјутери директно на нивните iPhone/iPad, што заштедува време и напор додека управувате со медиумски датотеки на повеќе уреди одеднаш!

И на крај, но не и најмалку важно - ако пораките на WhatsApp се важни за некого, тогаш тој може да го користи и овој софтвер затоа што му обезбедува начин да ги префрли пораките на WhatsApp помеѓу iPhone-ите или да направи резервна копија на нивните компјутери за никогаш повеќе да не изгуби ништо важно!

Севкупно, топло препорачуваме користење на AnyTrans 8 бидејќи им овозможува на корисниците ефикасна и минималистичка контрола врз сите нивни податоци и датотеки со iOS што го олеснува управувањето со повеќе уреди на Apple од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач iMobie
Страница на издавачи http://www.imobie.com/
Датум на издавање 2020-09-06
Датум на додавање 2020-09-06
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 8.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 33
Вкупно преземања 101051

Comments: