Decipher Backup Repair

Decipher Backup Repair 14.2.2

Windows / Decipher Media / 1414 / Целосни спецификации
Опис

Поправка на дешифрирање резервни копии: врвното решение за резервните копии на вашиот iPhone/iPad/iPod

Дали сте уморни од соочување со грешки и грешки во резервните копии на вашиот iPhone/iPad/iPod направени од iTunes? Дали сакате сигурно и ефикасно решение за да ги решите овие проблеми без потреба од џеилбрејк или софтвер од трета страна? Не гледајте подалеку од Поправка на резервни копии за дешифрирање!

Decipher Backup Repair е иновативен софтвер дизајниран за автоматско наоѓање и поправка на грешки во резервните копии на вашиот iOS уред направени од iTunes. Без разлика дали се соочувате со оштетени датотеки, податоци што недостасуваат или други проблеми поврзани со резервната копија, Decipher Backup Repair ве покрива.

Со својот кориснички интерфејс и моќните алгоритми, Decipher Backup Repair може брзо да ги скенира вашите резервни датотеки и да идентификува грешки или недоследности. Потоа ги применува потребните поправки за да се осигура дека вашите резервни копии се целосно функционални и компатибилни со iTunes.

Една од најдобрите работи за Decipher Backup Repair е тоа што работи со сите модели на iPhone со iOS 4 или понова верзија. Ова значи дека без разлика дали имате постар модел или најново издание, можете да се потпрете на овој софтвер за да ги одржувате вашите резервни копии во најдобра форма.

Друга одлична карактеристика на Decipher Backup Repair е тоа што не бара џеилбрејк. Додека некои корисници можеби претпочитаат да направат џеилбрејк на нивните уреди за дополнителна флексибилност, други можеби нема да сакаат да го преземат овој ризик. Со Decipher Backup Repair, нема потреба да се грижите за загрозување на безбедноста на вашиот уред - сите поправки се вршат локално и приватно на вашиот компјутер.

Покрај тоа, за разлика од другите алатки за поправка на резервни копии за кои може да биде потребен дополнителен софтвер од трета страна за враќање на фиксните резервни датотеки на вашиот уред, Decipher Backup Repair обезбедува компатибилност со iTunes, така што враќањето од фиксна резервна датотека е лесно како и секогаш.

Но, што ако имате повеќе уреди или компјутери? Нема проблем! Секое купување на Decipher Backup Repair доаѓа со неограничени инсталации на неограничен број компјутери - совршени за семејства кои споделуваат уреди! Дополнително, секое купување вклучува две бесплатни активирања на уредот, така што повеќе корисници можат да имаат корист од оваа моќна алатка без да плаќаат дополнителни трошоци.

И да не заборавиме на корисничката поддршка - разбираме колку фрустрирачки може да биде кога технологијата не работи како што се очекуваше. Затоа, нашиот тим во Decipher Tools нуди исклучителна поддршка за корисниците преку е-пошта доколку се појават какви било прашања при инсталацијата или употребата на нашите производи.

Во краток преглед:

- Автоматски наоѓа и поправа грешки во резервните копии на iPhone/iPad/iPod направени од iTunes

- Компатибилен со сите модели на iPhone со iOS 4 или понова верзија

- Не е потребен џеилбрејк (но работи и за џеилбрејк iPhone-и)

- Сите поправки се вршат локално и приватно на вашиот компјутер

- Компатибилен со iTunes, така што нема потреба од дополнителен софтвер од трета страна

- Добро за инсталација на неограничено количество компјутери; прочитајте неограничен број резервни копии

- Секое купување доаѓа со две бесплатни активирања на уредот

- Поддржано за Windows 7/8/10

Не дозволувајте резервните копии со кабриолет да ви го уништат денот - испробајте го Decipher Backup Repair денес!

Целосни спецификации
Издавач Decipher Media
Страница на издавачи https://deciphertools.com/
Датум на издавање 2021-01-19
Датум на додавање 2021-01-19
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 14.2.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 1414

Comments: