Windows Movie Maker

Windows Movie Maker 8.0.8.6

Windows / TopWin Software Limited / 1257 / Целосни спецификации
Опис

TopWin Movie Maker: The Ultimate Video Editing Software

Дали барате моќен и лесен за користење софтвер за уредување видеа кој може да ви помогне да ги претворите вашите фотографии и видеа во полирани филмови? Не гледајте подалеку од TopWin Movie Maker! Оваа иновативна софтверска апликација е дизајнирана за најновите оперативни системи на Windows, вклучувајќи ги Windows 7, Windows 8 и Windows 10. И ако сè уште користите постара верзија на Windows, не грижете се – ве покриваме со нашите компатибилна верзија за Windows XP и Vista.

Со TopWin Movie Maker, создавањето видеа со професионален квалитет никогаш не било полесно. Без разлика дали сте почетник или искусен уредувач на видеа, нашиот интуитивен интерфејс го олеснува додавањето специјални ефекти, транзиции, саундтракови, титлови и повеќе на вашите филмови. Можете дури и да ја користите нашата функција Автоматски филм за да креирате филм со само еден клик!

Но, тоа е само почеток на она што може да го направи TopWin Movie Maker. Нашиот софтвер е преполн со напредни функции кои ви даваат целосна контрола врз секој аспект од вашиот процес на видео продукција. Еве само неколку работи што можете да ги направите со TopWin Movie Maker:

- Додајте ефекти: изберете од десетици вградени визуелни ефекти за да ја подобрите вашата снимка. Од корекција на боја до бавно движење до компонирање на зелен екран – имаме се што ви треба за вашите видеа да изгледаат неверојатно.

- Креирајте транзиции: непречено преминете помеѓу сцените со нашиот избор на приспособливи ефекти на транзиција.

- Додајте наслови/заслуги: погрижете се сите да знаат кој стои зад камерата со додавање стилски наслови и кредити на почетокот или на крајот на вашиот филм.

- Уредете ги аудио записите: користете ги нашите основни алатки за уредување на аудио нумери за да ги прилагодите нивоата на јачина на звук или да примените ефекти за избледување/излез.

- Раскажувајте ги временските линии: снимајте гласови директно во TopWin Movie Maker како нарација за вашата временска линија.

И ако сето тоа не ви е доволно - не грижете се! Со опциите за прилагодување на XML кодот достапни во самиот интерфејс на TopWin Movie Maker - новите ефекти и транзиции може лесно да се направат додека постоечките се менуваат според преференциите на корисникот.

Но, можеби најдобро од сè е колку е лесно да го споделите вашиот готов филм откако ќе биде завршен! Со само еден клик на копчето „Сподели“ во самата програма - прикачете директно на платформите за социјални медиуми како Facebook или YouTube; снимање на DVD/Blu-ray дискови; зачувајте како формат на датотека MP4 (или кој било друг популарен формат) - што најмногу одговара!

Па зошто да чекаме? Преземете го TopWin Movie Maker денес и почнете да создавате прекрасни видеа како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач TopWin Software Limited
Страница на издавачи https://www.topwin-movie-maker.com/
Датум на издавање 2020-01-23
Датум на додавање 2020-01-23
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 8.0.8.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 18
Вкупно преземања 1257

Comments: