Ashampoo Burning Studio Free

Ashampoo Burning Studio Free 1.21.3

Опис

Ashampoo Burning Studio Free е моќен и лесен за користење софтвер за снимање ЦД кој ви овозможува брзо и лесно да снимате дискови со максимален квалитет и минимална мака. Овој софтвер за MP3 и аудио е совршен за корисници кои се уморни од премногу комплицирани апликации за снимање ЦД кои стануваат сè потешки за користење. Со Ashampoo Burning Studio Free, можете да се фокусирате на она што го сакате: брзо, лесно, со максимален квалитет и минимална мака да снимате дискови.

Една од најдобрите работи за Ashampoo Burning Studio Free е неговата едноставност. За разлика од другите софтвери за снимање ЦД што може да биде збунувачки или тежок за навигација, овој софтвер вклучува сè што ви е потребно за да можете брзо и лесно да снимате ЦД-а. Исто така, исклучува сè што може да ви пречи, што го прави рационализирано решение за сите ваши потреби за снимање дискови.

Со Ashampoo Burning Studio Free, можете да снимате датотеки и папки на ЦД-а/ДВД-а/Blu-ray-дискови со податоци. Можете исто така да креирате музички ЦД од WAV, MP3, FLAC, WMA и Ogg Vorbis датотеки или дури и да креирате MP3/WMA дискови. Дополнително, овој софтвер ви овозможува да снимате видео-Blu-ray, како и видео ДВД или Супер видео ЦД (S-VCD).

Создавањето слики од дискови никогаш не било полесно благодарение на интуитивниот интерфејс на Ashampoo Burning Studio Free кој го прави едноставно за корисниците од сите нивоа на искуство. Опциите за брзина на горење може да се постават автоматски, така што нема потреба од рачна интервенција за време на процесот.

Правењето копии од аудио/видео/дискови со податоци никогаш не било полесно благодарение на интерактивниот асистент за решавање проблеми на овој софтвер кој помага во решавањето на хардверските или медиумските проблеми во реално време додека се зачувуваат проектните датотеки за да можат подоцна да се запалат повторно доколку е потребно.

Друга одлична карактеристика на Ashampoo Burning Studio Free е неговата способност лесно да брише CD-RW/DVD+RW/DVD-RW/ DVD-RAM/ BD-RE - што го прави идеално решение за оние кои сакаат сигурен резервен систем без да имаат повеќекратни копии го натрупуваат нивниот работен простор.

Генерално, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за снимање ЦД, тогаш не гледајте подалеку од Ashampoo Burning Studio Free! Со својот интуитивен интерфејс во комбинација со напредни функции, како што се создавање слики од диск или бришење медиуми што може да се препишуваат - оваа програма нуди сè што им е потребно и на почетниците и на искусни професионалци!

Преглед

Ashampoo Burning Studio Free е бесмислен изведувач кој не само што снима податоци, музика и видео дискови, туку и копира и рипува дискови, прави резервни копии и обновува податоци, создава слики од дискови и брише дискови што може да се препишуваат. Новите функции во верзијата 1.14.5 вклучуваат помоќни алатки, резервна копија и обновување на датотеки со повеќе дискови, интегриран рипер за аудио ЦД што создава висококвалитетни WMA или WAV датотеки и верификација без исфрлање на дискот во поддржаните дискови.

Добрите

Подигнат екран: Новиот софтвер не треба да ве натера да погодувате, а поздравниот екран на Burning Studio Free ни помогна да дознаеме, препорачаме и регистрираме производот (регистрацијата е бесплатна).

Чисто и едноставно: Обичните распореди на Burning Studio Free во стилот на Explorer се освежувачка промена од алатките за диск што се преправаат дека се конзола за студио за снимање, а менито на програмата ги наведува неговите карактеристики на едноставен јазик: Burn Data, Backup & Restore, Music, Movie, и така натаму.

Резервна копија: Burning Studio Free може да креира и обновува компресирани, заштитени со лозинка архиви на вашите дискови и податоци. Исто така, создава и снима слики од дискови од датотеки со податоци и складира резервни копии на датотеки на CD, DVD или Blu-ray-дискови -- или на вашиот хард диск, USB-диск или друг уред за складирање.

Конс

Не е целосна резервна копија: Не нè сфаќајте погрешно; Функцијата за резервна копија на Burning Studio Free е добредојдена, но не е замена за решение што може да направи резервна копија и да го обнови целиот ваш систем или дискови кога (не ако) се случи катастрофа.

Крајна линија

Производите на Ashampoo често нè импресионираа со нивните перформанси -- не светкавиот стил. Burning Studio Free секако го зајакнува впечатокот.

Целосни спецификации
Издавач Ashampoo
Страница на издавачи http://www.ashampoo.com
Датум на издавање 2020-01-26
Датум на додавање 2020-01-26
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 1.21.3
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 277
Вкупно преземања 6316523

Comments: