PDF to DWG DXF Converter Command Line

PDF to DWG DXF Converter Command Line 2.0

Опис

VeryUtils PDF to DWG Converter Command Line е моќна софтверска алатка која ви овозможува да ги конвертирате вашите PDF-датотеки во цртежи што може да се уредуваат, поддржани од најновата верзија на AutoCAD. Оваа брза и ефикасна програма ви овозможува брзо и без напор да ги конвертирате вашите PDF-датотеки во формати DXF и DWG, што им олеснува на дизајнерите и планерите да уредуваат лакови и линии на објекти.

Апликацијата доаѓа со подобрен квалитет на конверзија, вклучувајќи ја и функцијата Smart Object Recognition, која ви овозможува да ги обработувате вашите датотеки со максимална точност и зголемена брзина. Програмата ќе ја задржи точноста на сите ваши елементи на цртежот, како што се лакови, линии, текст TrueType.

Командната линија за конвертор PDF во DWG е самостоен софтвер кој не бара инсталиран софтвер AutoCAD на вашиот компјутер. Тоа е сеопфатна алатка која ви помага да ги конвертирате вашите PDF-датотеки во формат DWG без никакви проблеми. Апликацијата поддржува сериска конверзија, овозможувајќи ви да обработувате повеќе датотеки одеднаш.

Една од најзначајните предности на користењето на овој софтвер е неговата способност да конвертира само одредени делови или страници од вашите PDF документи. Оваа функција им олеснува на дизајнерите или планерите кои можеби имаат голем документ, но им требаат само одредени делови претворени во CAD формат.

Алатката, исто така, поддржува и PDF-датотеки со повеќе и една страница. Дополнително, ви овозможува да ги претворите растерските слики во векторски ентитети за да можат лесно да се уредуваат во AutoCAD.

Ако работите во дизајнерската индустрија, тогаш добивањето PDF документ од клиенти може да биде фрустрирачко ако не може да се имплементира во програмите AutoCAD. Меѓутоа, со алатката за командна линија за конвертирање PDF-во-DWG на VeryUtils, овој проблем може да се реши брзо и лесно! Можете да конвертирате кој било број документи одеднаш без да го загрозите квалитетот или да ви требаат дополнителни програми инсталирани на вашиот компјутер!

Општо земено, алатката за командна линија за конвертор на PDf-во-DWG на VeryUtils е одличен избор за секој кој бара ефикасен начин за конвертирање на нивните pdf-датотеки во CAD формат без претходно знаење за тоа како функционираат овие програми!

Целосни спецификации
Издавач VeryUtils
Страница на издавачи https://veryutils.com
Датум на издавање 2020-01-26
Датум на додавање 2020-01-26
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 8

Comments: