MiniTool MovieMaker

MiniTool MovieMaker 2.0

Опис

MiniTool MovieMaker: Крајната алатка за уредување видео

Дали барате моќна и бесплатна алатка за уредување видео што може да ви помогне да креирате прекрасни филмови и трејлери? Не гледајте подалеку од MiniTool MovieMaker. Овој разновиден софтвер е преполн со функции кои ви дозволуваат да скратите, сечете, делите, спојувате, ротирате, мешате видео клипови и применувате стилски видео ефекти. Без разлика дали сте професионален режисер или штотуку започнувате во светот на видео монтажата, MiniTool MovieMaker има се што ви треба за да креирате филмови во холивудски стил.

Лесен за употреба интерфејс

Една од истакнатите карактеристики на MiniTool MovieMaker е неговиот кориснички интерфејс. Дури и ако никогаш претходно не сте уредувале видео, овој софтвер го олеснува започнувањето. Едноставно изберете шаблон од библиотеката или започнете од нула со увоз на сопствени фотографии и видеа. Оттаму, користете го интуитивниот интерфејс за влечење и спуштање за да додадете транзиции помеѓу клиповите и да примените специјални ефекти.

Моќни алатки за уредување

MiniTool MovieMaker нуди импресивна низа алатки за уредување кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите видеа на безброј начини. На пример:

- Намали: Исечете ги несаканите делови од вашата снимка

- Сплит: Поделете ги долгите клипови на пократки сегменти

- Спој: Комбинирајте повеќе клипови во една беспрекорна низа

- Ротирај: Прилагодете ја ориентацијата на вашата снимка

- Микс: додајте музика или други аудио записи на вашите видеа

- Забрзајте/забавете: Променете ја брзината на вашата снимка за драматичен ефект

Покрај овие основни алатки, MiniTool MovieMaker вклучува и напредни функции како корекција на боја и отстранување на зелениот екран.

Стилски видео ефекти

Сакате да им дадете на вашите видеа дополнителен вкус? MiniTool MovieMaker вклучува десетици стилски видео ефекти кои можат да се применат со само неколку кликања. Изберете од класичните филтри како црно-бел или тон на сепија или експериментирајте со покреативни опции како што се уметност со грешки или ефекти на честички.

Шаблони за секоја прилика

Ако немате време, но сепак сакате резултати со професионален изглед, шаблоните на MiniTool MovieMaker се тука да ви помогнат. Изберете од најразлични претходно направени шаблони дизајнирани за различни прилики како што се свадби или родендени. Едноставно внесете ги вашите сопствени фотографии и видеа во шаблоните и оставете MiniTool да го направи останатото!

Опции за извоз

Откако ќе завршите со уредување на вашето ремек-дело во MiniTool MovieMaker, време е да го споделите со другите! Овој софтвер им овозможува на корисниците неколку опции за извоз, вклучително и зачувување на нивниот филм на нивниот компјутер, како и споделување директно на платформите на социјалните медиуми, како што е YouTube.

Заклучок:

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен бесплатен видео едитор, тогаш не гледајте подалеку од Mininool Moviemaker! Со својот кориснички интерфејс во комбинација со неговата огромна палета на моќни алатки за уредување го олеснуваат создавањето филмови во холивудски стил од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач MiniTool
Страница на издавачи http://minitool.com/
Датум на издавање 2020-01-26
Датум на додавање 2020-01-26
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 18
Вкупно преземања 477

Comments: