RecordAnyVid

RecordAnyVid 1.0.8

Опис

RecordAnyVid е моќен и лесен за користење софтвер за снимање екран кој ви овозможува истовремено да снимате какви било активности на екранот и звук. Без разлика дали треба да снимате туторијал, игра или онлајн состанок, RecordAnyVid е вашиот најдобар партнер.

Со неговиот дизајн на интерфејс кој е лесен за користење и лесно разбирливи упатства, секој корисник може да го снима својот екран на Windows/Mac компјутер со едноставни чекори. Можете лесно да ја изберете областа за снимање, како што е цел екран или приспособена големина врз основа на вашите потреби.

Една од најимпресивните карактеристики на RecordAnyVid е неговата способност да произведува висококвалитетни излезни видеа во повеќе формати како MP4 (се препорачува), AVI, WMV итн. Можете исто така да ги приспособите сите излезни поставки за видео/аудио/скриншот според вашите преференции .

RecordAnyVid исто така ви овозможува да снимате аудио со глас на микрофон истовремено додека снимате снимки од вашиот екран. Покрај тоа, можете да додадете видео од веб-камера на кое се преклопувате видеото за снимање за подобар ангажман со гледачите.

Друга одлична карактеристика на RecordAnyVid се неговите можности за уредување во реално време кои ви дозволуваат да правите креативни видеа со додавање текстови, форми, мозаик додека снимате. Можете дури и да поставите кратенки за да активирате одредени операции без кликнување на глувчето додека снимате.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, RecordAnyVid нуди многу други корисни функции како што се снимање слики од екранот од снимените видеа со само еден клик и додавање ефекти на кликнување на глувчето за подобро следење на движењата на глувчето за време на снимањето.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за снимање екран кој произведува висококвалитетни излезни видеа во повеќе формати и нуди различни корисни функции како што се можности за уредување во реално време и опции за поставување копчиња - тогаш не гледајте подалеку од RecordAnyVid !

Целосни спецификации
Издавач VidPaw
Страница на издавачи https://www.vidpaw.com/
Датум на издавање 2020-01-27
Датум на додавање 2020-01-27
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.0.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23

Comments: