Secure Password Generation And Management

Secure Password Generation And Management 0.7

Windows / Grey Hat Laboratories / 2 / Целосни спецификации
Опис

Во денешното дигитално доба, безбедноста е од најголема важност. Со зголемениот број на сајбер напади и прекршување на податоци, стана неопходно да се имаат силни лозинки кои тешко се пробиваат. Сепак, создавањето и управувањето со безбедни лозинки може да биде застрашувачка задача. Ова е местото каде што доаѓа безбедно генерирање и управување со лозинки.

Secure Password Generation And Management е безбедносен софтвер кој создава случајни безбедни лозинки од алфа-нумеричко-симболична природа. Изградена на случаен модул за питони, GHL Technology излезе со неколку неверојатни начини за добивање на уште повеќе случајни знаци искористени во финалниот производ, кој е вашата лозинка.

Софтверот генерира уникатни и сложени лозинки кои е тешко да се погодат или хакираат. Користи напредни алгоритми за создавање силни лозинки кои ги исполнуваат највисоките безбедносни стандарди. Генерираните лозинки не само што се безбедни, туку и лесни за паметење.

Една од клучните карактеристики на Безбедно генерирање и управување со лозинки е неговата способност да генерира повеќе лозинки одеднаш. Ова заштедува време и напор бидејќи корисниците не мора рачно да ја креираат секоја лозинка одделно.

Друга важна карактеристика на овој софтвер е неговата способност да складира шифрирани лозинки познати како „credfiles“. Овие датотеки содржат информации за услуги, корисничко име и лозинка за различни сметки како што се е-пошта, социјални медиуми, банкарство итн., што им олеснува на корисниците безбедно да управуваат со нивните акредитиви за најавување.

Платената верзија на Secure Password Generation and Management ќе биде достапна околу април 2020 година и ќе нуди дополнителни функции како складирање во облак за cred-датотеки и автоматска синхронизација низ уредите.

Севкупно, Secure Password Generation and Management нуди лесно за користење решение за создавање силни и безбедни лозинки, истовремено обезбедувајќи пригоден начин за безбедно управување со нив. Со овој софтвер инсталиран на вашите уреди, можете да бидете сигурни знаејќи дека вашите онлајн сметки се заштитени од неовластен пристап од хакери или сајбер-криминалци кои може да се обидат да украдат чувствителни информации од вас или од вашиот бизнис.

Клучни карактеристики:

1) Генерира единствена сложена лозинка со алфа-нумеричко-симболичка природа

2) Генерирање на повеќе лозинки одеднаш

3) Чува шифрирани „credfiles“ кои содржат име на услуга, корисничко име, лозинка

4) Платена верзија достапна околу април 2020 година со дополнителни функции како складирање во облак и автоматска синхронизација низ уредите.

5) Лесно за употреба решение за создавање силна и безбедна лозинка

Целосни спецификации
Издавач Grey Hat Laboratories
Страница на издавачи https://greyhatlaboratories.com
Датум на издавање 2020-01-28
Датум на додавање 2020-01-28
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 0.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања fixed
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: