Saral Typing

Saral Typing 20.8

Windows / Siliro Softech / 1058 / Целосни спецификации
Опис

Saral Typing е моќен и лесен софтвер за пишување кој е дизајниран да им помогне на корисниците да научат пишување хинди и англиски на лесен и брз начин. Овој образовен софтвер е специјално прилагоден за оние кои се подготвуваат за државни испити за работа, бидејќи обезбедува сеопфатен сет на алатки и функции кои можат да им помогнат на корисниците да ја подобрат брзината, прецизноста и ефикасноста на пишувањето.

Со Saral Typing, можете да земете тест параграф мудро/Line Wise. Можете исто така да го промените вашето временско времетраење за да одговара на вашите потреби. Софтверот е погоден за повеќето испити за пишување низ Индија, што го прави идеален избор за секој што сака да се подготви за овие испити.

Илјадници ученици кои учат пишување го користеа Saral Typing за да научат хинди/англиско пишување на лесен и брз начин. Софтверот се базира на прашањата поставени во испитувањето на изминатите години. Додека нивото на тежина на прашањата, нивото на прашања, тежината на оценките, бројот на прашања може да варира во вистинскиот тест што го спроведува органот за регрутирање; Saral Typing Tutor обезбедува цврста основа врз која корисниците можат да ги градат своите вештини.

Важно е да се напомене дека додека Saral Typing Tutor обезбедува вреден подготвителен материјал за државните испити за работа; никогаш не тврди дека е овластен од кој било оддел за организатор на регрутирање, организација или комисија итн.

Учителката за пишување Сарал поддржува хинди (KrutiDev/ DevLys), англиски, хинди Уникод (Мангал фонт). Поддржува распоред на тастатура Inscript, Remington GAIL за Unicode мангалски хинди јазик. Користејќи го фонтот и промената на распоредот на тастатурата, може да ги поддржува речиси сите јазици достапни во светот.

Една клучна карактеристика што го издвојува Saral Exam од другите слични производи на пазарот е неговата способност да ги пресметува резултатите според правилата на индиската централна и државна влада. Ги покажува резултатите од двете правила 1: Пет знаци=1 збор; Правило 2: Одделениот празен простор е збор. Брзина во збор во минута (WPM), карактер во минута (CPM), депресија на час (DPH), точен збор, погрешно внесен збор, прецизност на пишување збор итн., се прикажани на листот со резултати.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е неговата способност да работи офлајн без да бара интернет конекција - што го прави достапен дури и кога не сте поврзани онлајн! Дополнително, Саралексам Софтверот ги поддржува сите верзии на Виндоус, вклучувајќи ги Windows XP, WIn7, WIn8, Vista и Win10 - обезбедувајќи компатибилност со речиси секој компјутерски систем!

Деталниот лист со резултати обезбедени од Саралексам Софтвер ја покажува брзината со зборови во минута (карактер во минута) депресија на час (броење на задниот простор) со точност - обезбедува вредни повратни информации за областите каде што можеби е потребно подобрување!

Со повеќе од 300+ англиски вежби и 300+ хинди вежби вклучени во оваа единствена апликација, Саралексам софтвер нуди неспоредлива вредност во споредба со другите слични производи моментално достапни на пазарот! И ако ви требаат повеќе опции за прилагодување? Нема проблем! Приспособлива опција за додавање на вежбање параграф, исто така достапна во делот за поставки!

Beltron Mangal (бесплатен софтвер за пишување Remington Gail), софтвер за пишување Beltron DEO, софтвер за пишување фонтови Mangal, софтвер за пишување Remington Gail, Бесплатен преземање софтвер за испит за ДЕОтипирање Beltron, софтвер за ДЕО испитување на пишување, Beltron DEOTypingexam (remington gail-devware-softwareKangalti-free downloading - сите овие карактеристики го прават saraltypingtutor единствена едукативна алатка дизајнирана специјално за оние кои се подготвуваат за владини испитувања во Индија!

Целосни спецификации
Издавач Siliro Softech
Страница на издавачи https://saraltyping.com
Датум на издавање 2020-02-02
Датум на додавање 2020-02-02
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 20.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 4.0
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 1058

Comments: