SterJo Key Finder

SterJo Key Finder 1.9

Windows / SterJo Software / 5821 / Целосни спецификации
Опис

SterJo Key Finder е задолжителен безбедносен софтвер за секој кој некогаш морал повторно да го инсталира Windows на својот компјутер. Кога повторно ќе го инсталирате Windows, неизбежно ќе го изгубите целиот софтвер од трета страна што претходно бил инсталиран на вашиот компјутер, заедно со нивните клучеви за лиценца. Ова може да биде фрустрирачки процес кој одзема многу време, особено ако имате инсталирано многу софтвер.

За среќа, SterJo Key Finder е тука да помогне. Оваа бесплатна програма за Windows го скенира вашиот компјутер за лиценцирани клучеви за многу различни софтверски програми, вклучувајќи (но не ограничувајќи се на) Microsoft Windows (Windows 7, Windows 8 или Windows 10 производен клуч и стариот Windows XP), клуч за производ на Microsoft Office (Office 2010 клуч за производ, клуч за Office 2013), Microsoft Visual Studio, ACDSee, AutoCAD, Corel Draw и многу други.

Користењето на SterJo Key Finder е неверојатно едноставно - сè што треба да направите е да го преземете од нашата веб-локација и да го извадите во папка на вашиот компјутер. Откако ќе го направите тоа, едноставно стартувајте ја програмата и таа автоматски ќе ги открие сите клучеви за лиценца на софтверот на вашиот компјутер и ќе ги прикаже во формат на листа.

Една од главните предности на SterJo Key Finder е тоа што може да прикажува клучеви за производи за различни видови софтвер. Тој автоматски ги открива вашите инсталирани програми и веднаш ги наведува за да можете лесно да го најдете тоа што го барате. Дополнително, овој безбедносен софтвер може да се инсталира брзо без да се бараат премногу ресурси од вашиот систем.

Друга одлична карактеристика на SterJo Key Finder е неговата способност да открива клучеви за лиценца не само од компјутерот на кој работи, туку и од мртов компјутер што не може да се подигне. Ако се најдете во оваа ситуација кога вашиот компјутер што не се подига има важни податоци зачувани во неговиот хард диск, но не може да се подигне во работните прозорци поради некои технички проблеми, тогаш не грижете се! Само треба да го извадите хард дискот од машината што не се подига, прикачете го како секундарен хард диск во друга работна машина која веќе има оперативен систем Windows што работи, а потоа стартувајте го SterJo Key Finder таму; Веднаш ќе ги најде сите потребни информации за лиценците заштедувајќи драгоцено време и напор!

Генерално, SterJo Key Finder е суштинска алатка за секој кој сака лесен начин да ги следи нивните софтверски лиценци без да мора рачно да пребарува низ секоја програма поединечно. Со својот кориснички интерфејс и моќните способности за скенирање, овој безбедносен софтвер го прави брзо и лесно наоѓањето изгубени или заборавени клучеви за лиценца!

Целосни спецификации
Издавач SterJo Software
Страница на издавачи http://www.sterjosoft.com
Датум на издавање 2020-01-29
Датум на додавање 2020-02-09
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.9
Барања за ОС Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 5821

Comments: