VideoPad Masters

VideoPad Masters 11.55

Windows / NCH Software / 3040542 / Целосни спецификации
Опис

VideoPad Masters од NCH Software е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува лесно да креирате видеа со професионален квалитет. Без разлика дали сте почетник или искусен уредувач на видео, VideoPad Masters има сè што ви треба за да создадете прекрасни видеа што ќе ја импресионираат вашата публика.

Со VideoPad Masters, можете да уредувате видеа од многу различни формати, вклучувајќи AVI, WMV,. 3gp, DivX и повеќе. Софтверот има интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува влечењето и пуштањето видео клипови во временската линија на вашиот проект. Можете исто така да додавате аудио траки и слики на вашиот проект за целосно мултимедијално искуство.

Една од истакнатите карактеристики на VideoPad Masters е неговата обемна библиотека со визуелни ефекти и транзиции. Со повеќе од 50 опции за избор, вклучително и технологија за chroma key или зелен екран, можете да додавате професионални ефекти на вашите видеа со само неколку кликања. Можете исто така да ги дотерувате боите и визуелните ефекти со помош на напредните алатки за уредување на софтверот.

Откако ќе завршите со уредување на вашето видео ремек-дело во VideoPad Masters, лесно е да го споделите со другите. Можете да го запишете вашиот проект директно на ДВД или да го поставите директно на YouTube или на други платформи за социјални медиуми за моментално споделување со пријателите и семејството.

Севкупно, ако барате моќен, но сепак лесен софтвер за уредување видео што ги нуди сите карактеристики потребни за создавање видеа со професионален квалитет дома или во канцеларија, тогаш не гледајте подалеку од VideoPad Masters од NCH Software!

Преглед

Master's Edition на VideoPad на NCH додава неограничени аудио записи и поддршка за приклучоци во брз и лесен за користење видео пакет. Можете да влечете и испуштате клипови во картичките Timeline и Storyboard за лесно уредување, преуредување и конвертирање. Компатибилен е со доводи на камери, HD и 3D и вклучува широк опсег на филтри, ефекти и транзиции.

Добрите

Распоред во канцелариски стил: Лентата со алатки во стилот на лента и распоредот со повеќе прозорци обезбедуваат познат изглед и интуитивно чувство на добро прикажаниот кориснички интерфејс на VideoPad. Чист е и ефикасен, делумно благодарение на вградените контроли што се појавуваат во секој клип за брзо уредување на самото место.

Многу контроли: секое мени е полно со корисни ставки, а секое табче има под-картички во контролниот пакет на VideoPad. На пример, менито Транзиции има 12 селекции, вклучувајќи Fade, Wipe и Reveal; кликнувањето на More Transitions открива уште 24 избори, од Diamond до Page Curl до четири вида Split.

Додадете SFX, пакет и помош: копчето Додај SFX на картичката Аудио презема клипови од збирка звучни ефекти. Со кликнување на Suite пристапувате до NCH алатките што се интегрираат со VideoPad. Менито Помош е преполно со ресурси.

Конс

Појавни гази: скокачки прозорци кои забележуваат дека сме го преземале VideoPad и прашуваат што мислиме за него се досадни.

Крајна линија

Master's Edition на VideoPad импресионираше со своите бесмислени перформанси и добро осмислените карактеристики. Припаѓа на која било потесна листа на видео пакети со врвен квалитет за домашни корисници.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на VideoPad Master's Edition 3.74.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 11.55
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 3040542

Comments: