AAMS Auto Audio Mastering System

AAMS Auto Audio Mastering System 4.0

Windows / Sined Supplies / 92149 / Целосни спецификации
Опис

AAMS Auto Audio Mastering System е моќен и лесен за користење софтвер дизајниран за музичари и инженери кои сакаат да постигнат звук со професионален квалитет кога ја објавуваат својата музика во јавноста. Со AAMS, можете да го совладате вашиот аудио микс со само еден клик, заштедувајќи ви време и напор и истовремено обезбедувајќи дека вашата музика звучи одлично на сите системи на аудио звучници.

Еден од најголемите предизвици во аудио мастерингот е создавање звук кој добро функционира во различни музички жанрови и стилови. AAMS го решава овој проблем со обезбедување на референтна база на податоци од преку 200 различни музички стилови, овозможувајќи ви да ја споредите вашата песна со други песни во истиот жанр или стил. Ова го олеснува постигнувањето звук со комерцијален квалитет кој ќе им се допадне на слушателите од различни демографија.

Софтверот бара многу малку кориснички податоци, што го прави идеален и за почетници и за искусни корисници. Функцијата на анализаторот ја анализира вашата оригинална аудио датотека и создава изворна датотека што може да се користи како основа за совладување. Можете исто така да креирате референтни датотеки од серии или да ја прилагодите референцата со линеарни пликови за EQ.

AAMS Suggestions обезбедува автоматски пресметки во графикони и прикази, секогаш ажурирани со најновите информации за вашата мешавина. DSP Analyzer Player ви овозможува да ја репродуцирате вашата аудио датотека директно во програмата за да можете да ги слушате промените додека се случуваат, што го олеснува прилагодувањето на поставките додека не го добиете совршениот звук.

Софтверот вклучува неколку клучни карактеристики што го прават да се издвојува од другите програми за мастеринг на аудио на пазарот:

Еквилајзер со спектар на 100 бендови: Овој моќен еквилајзер ви овозможува фино да го прилагодите секој аспект од вашата мешавина, осигурувајќи дека секој инструмент звучи најдобро.

Компресор со меки цевки со 8 бендови: Овој компресор помага да се избалансираат сите недоследности во волуменот помеѓу различните делови од вашата мешавина додека додава топлина и длабочина.

Балансирање и гласност: овие поставки помагаат да се осигурате дека сите делови од вашата мешавина се правилно избалансирани, така што ништо не се губи во преводот кога се репродуцира на различни звучници или уреди.

Формати за увоз на аудио: AAMS поддржува формати WAV, MP3, MP2, MWA, FLAC, AAC, M4a, WAVpack Monkey Audio OGG Vorbis APE, така што без разлика кој формат го користат клиентите или соработниците, нема потреба од конверзија пред да се увезе во AAMS

Генерално, AAMS Auto Audio Mastering System е одличен избор за секој кој бара ефикасен начин да ја совлада својата музика без да трошат часови рачно да ги менувате поставките. Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики како алгоритми за автоматска корекција базирани на внатрешна обработка на DSP, овој софтвер го олеснува тоа дури и ако некој никогаш претходно не направил никаков вид мешање!

Целосни спецификации
Издавач Sined Supplies
Страница на издавачи http://www.curioza.com/
Датум на издавање 2020-02-10
Датум на додавање 2020-02-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 40
Вкупно преземања 92149

Comments: