SharePoint List Collection

SharePoint List Collection 3.3.508

Опис

Колекција на списоци на SharePoint: Лесно консолидирајте ги вашите списоци на SharePoint

Ако сте сопственик или менаџер на бизнис, знаете колку е важно да ги следите сите ваши податоци. Со толку многу различни списоци и локации за управување, може да биде огромно да се обидете да консолидирате сè на едно место. Таму доаѓа колекцијата SharePoint List.

SharePoint List Collection е моќна алатка која ви овозможува да ги консолидирате сите ваши SharePoint списоци во еден веб-дел за преглед на мрежа. Ова значи дека без разлика колку различни списоци имате на повеќе страници, можете лесно да им пристапите на сите на едно место.

За да започнете со SharePoint List Collection, едноставно изберете ја локацијата и листата што сакате да ги вклучите во вашата колекција. Потоа можете да изберете кои колони од секоја листа треба да бидат вклучени во збирката, па дури и да ги преименувате доколку е потребно.

Откако ќе го креирате вашиот веб-дел за собирање списоци, сите собрани ставки ќе бидат прикажани заедно за лесно прегледување и управување. И ако треба дополнително да ги филтрирате или сортирате информациите, можете да креирате јавни или лични прегледи за уште повеќе опции за прилагодување.

Една од најдобрите работи за колекцијата списоци на SharePoint е тоа што работи исто како и секој друг веб-дел за преглед на листа на SharePoint. Можете да уредувате и бришете ставки по потреба, да управувате со дозволите за различни корисници или групи, да започнете работни текови врз основа на специфични критериуми, да ги прегледувате верзиите на ставките со текот на времето, да поставувате предупредувања за промени или ажурирања - во основа сè што е можно со редовен веб-дел за преглед на список.

Значи, без разлика дали управувате со податоците за клиентите на повеќе локации или водите евиденција за нивоата на залихи на различни локации низ градот – какви и да се вашите деловни потреби – колекцијата списоци на SharePoint го олеснува консолидирањето на сè во една погодна локација. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач BoostSolutions
Страница на издавачи http://www.boostsolutions.com
Датум на издавање 2013-05-15
Датум на додавање 2013-05-15
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 3.3.508
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања SharePoint
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 61

Comments: