Softgroup .Net Animation Control

Softgroup .Net Animation Control 3.0.4099

Опис

Мека група. Net Animation Control е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да репродуцирате аудио-видео интерлеавирани (AVI) датотеки. Овој лесен и лесен за употреба. Контролата NET е дизајнирана да се интегрира беспрекорно со вашите проекти на Microsoft Visual Studio, што го прави идеален избор за програмери кои сакаат да додадат способности за анимација на нивните апликации.

Со Softgroup. Нето контрола на анимацијата, можете да креирате зачудувачки анимации што ќе ја воодушеват вашата публика. Без разлика дали развивате игра или градите интерактивна веб-локација, овој софтвер има се што ви треба за да ги оживеете вашите идеи.

Една од клучните карактеристики на Softgroup. Нето контрола на анимација е нејзината брзина. Овој софтвер е оптимизиран за перформанси, што значи дека може да се справи дури и со најсложените анимации без да ја успори вашата апликација. Дополнително, Softgroup. Net Animation Control е неверојатно мала и лесна, што ја прави совршена за употреба во апликации каде просторот и ресурсите се на врвна вредност.

Друга одлична карактеристика на Softgroup. Нето-анимација контрола е неговата леснотија на користење. За да започнете со овој софтвер, се што треба да направите е да ја додадете контролата во прозорецот Toolbox во Microsoft Visual Studio и да ја одвлечете на вашата форма. Оттука, можете да ги приспособите поставките за анимација по потреба со помош на интуитивниот интерфејс обезбеден од Softgroup. Нето контрола на анимација.

Без разлика дали работите на комерцијален проект или само се занимавате со лични проекти дома, Softgroup. Net Animation Control има сè што ви треба за да креирате неверојатни анимации брзо и лесно. Па зошто да чекаме? Преземете го овој моќен видео софтвер денес и почнете да ги оживувате вашите идеи!

Целосни спецификации
Издавач Softgroup
Страница на издавачи http://www.soft-group.it/net
Датум на издавање 2011-08-26
Датум на додавање 2011-08-26
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 3.0.4099
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 73

Comments: