AweSync

AweSync 7.6

Опис

AweSync: Крајното решение за синхронизирање на IBM/Lotus Notes со Google

Во денешниот свет со брзо темпо, да останете организирани и да го следите распоредот е поважно од кога било. Со толку многу различни уреди и платформи за управување, може да биде предизвик да се задржи сè во синхронизација. Тоа е местото каде што доаѓа AweSync - моќна алатка дизајнирана да ги синхронизира IBM/Lotus Notes Calendar, Contacts, Tasks и Notebook со Google.

Lotus Notes е една од најпознатите светски и најмоќните платформи за испраќање пораки, календарски планирања и партнерски платформи за соработка. Има милиони луѓе ширум светот кои користат календари на Lotus Notes на работа. Од друга страна - Google е исклучително популарен за лични и деловни апликации, вклучувајќи го и календарот на Google.

AweSync го премостува јазот помеѓу овие две платформи дозволувајќи им на корисниците да го чуваат нивниот деловен календар на Lotus Notes и личниот календар и задачите на Google синхронизирани за да организираат континуиран и беспрекорен простор за планирање. Исто така, им овозможува на корисниците да ги споделат информациите за нивниот деловен распоред или слободно зафатено време кои потекнуваат од Lotus Notes со речиси секој интернет-корисник преку Google Calendar.

Но, тоа не е сè - AweSync нуди низа напредни функции што ја прават синхронизацијата уште поудобна:

Автоматска закажана синхронизација во дефинирани временски интервали или рачна синхронизација на барање

Целосна двонасочна синхронизација или еднонасочна со дефиниран извор на податоци или од Notes до Google или обратно

Сеопфатно справување со конфликти - понови победи или дефинирани извори на податоци презапишуваат

Избор на еден или повеќе календари на Google за синхронизација

Поддршка за повторливи настани со презакажување и откажување

Опции за приватност за оневозможување на синхронизација на одредени полиња

Со AweSync, можете лесно да го синхронизирате вашиот мобилен уред со Lotus Notes почнувајќи од верзијата 6.5 со користење на Google Calendar како средно складирање на вашите настани во врска со Google Sync за Android, BlackBerry, iPhone или Windows Mobile.

Една особено корисна карактеристика е можноста да се имаат исти контакти и во Lotus Notes и во Google. Ова значи дека можете да пристапите до сите ваши информации за контакт без разлика која платформа ја користите.

Се чувствуваме многу уверени дека нашиот производ AweSync ќе биде лидер во овој простор на производи и се надеваме дека ќе го испробате за вашите потреби за синхронизација.

Започнувањето со AweSync е лесно - сè што ви треба е да ги дефинирате поставките за вашата датотека за пошта на Lotus Notes (кои всушност се откриени при стартување на услужните програми) како и да ги дефинирате вашите ингеренции на Google. Од таму, едноставно изберете кои напредни функции најмногу одговараат на вашите потреби!

Како заклучок: ако барате лесно за користење решение кое овозможува беспрекорна интеграција помеѓу IBM/Lotus Notes Calendar/Contacts/Tasks/Notebook и Google, тогаш не гледајте подалеку од AweSync!

Целосни спецификации
Издавач Inexika
Страница на издавачи http://www.inexika.com
Датум на издавање 2020-02-13
Датум на додавање 2020-02-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 7.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања Lotus Notes 6.5 and above, Microsoft .NET 4.0 Framework
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 322613

Comments: