Flash Snooker Game Online

Flash Snooker Game Online 1.7.78

Опис

Дали сте љубител на снукер? Дали уживате да играте онлајн игри со други играчи од целиот свет? Ако е така, тогаш Flash Snooker Game Online е совршената игра за вас! Со својата реална физика и брза и лесна игра, оваа игра ќе обезбеди часови забава за играчите од сите нивоа на вештини.

Flash Snooker Game Online е онлајн игра со повеќе играчи која им овозможува на играчите да се натпреваруваат едни против други во реално време. Играта содржи рангирање, статистика, турнири на секои неколку часа, облози за игри и надградби на знаци. Играчите можат да ги вежбаат своите вештини или да играат против други ентузијасти за снукер од целиот свет.

Една од најдобрите работи за Flash Snooker Game Online е неговиот систем за разговор во лоби. Оваа функција им овозможува на играчите да разговараат или да испраќаат приватна порака (PM) на другите играчи додека чекаат да започне натпреварот или за време на паузите во играта. Тоа е одличен начин да стекнете нови пријатели и да се поврзете со колегите љубители на снукер.

Друга одлична карактеристика на Flash Snooker Game Online е неговата поддршка за до 64 играчи на маса. Ова го прави одлично социјално искуство каде што можете да запознавате нови луѓе и да се предизвикувате себеси против некои од најдобрите снукер играчи во светот.

Во Flash Snooker Game Online, ние сме посветени да им обезбедиме на нашите корисници најдоброто можно искуство за играње. Се гордееме што создаваме висококвалитетни игри кои се и забавни и предизвикувачки. Нашиот тим работи неуморно за да се осигура дека нашите игри се оптимизирани за перформанси на сите уреди, така што секој може да ужива во нив без оглед на нивните хардверски спецификации.

Како заклучок, ако барате возбудлива онлајн игра за снукер со повеќе играчи со реална физика и брза игра, тогаш не гледајте подалеку од Flash Snooker Game Online! Со својот систем за рангирање, турнири на секои неколку часа, систем за разговор во лоби и поддршка за до 64 играчи на маса - оваа игра има сè што ви треба за да се забавувате додека ги подобрувате вашите вештини како играч. Па зошто да чекаме? Пријавете се денес и почнете да играте!

Целосни спецификации
Издавач Bapware
Страница на издавачи https://www.flashsnooker.com
Датум на издавање 2020-02-17
Датум на додавање 2020-02-17
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.7.78
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 28

Comments: