Office2Go (office 2003)

Office2Go (office 2003) 1.0.18

Опис

Office2Go е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да зачувувате, отворате и спојувате документи MS Office 2003/2007 и локално и во облакот. Порано познат како Office In Cloud, овој софтвер е дизајниран да им помогне на бизнисите да ги насочат своите процеси за управување со документи преку обезбедување низа функции што ја олеснуваат соработката на документи со други.

Со Office2Go, можете лесно да ги споделувате вашите документи со други од средината на MS Office. Ова значи дека можете да соработувате на истиот документ во реално време, што го олеснува од кога било досега да работите заедно на проекти со колеги или клиенти.

Една од клучните придобивки од користењето на Office2Go е неговата способност да испраќа и прима известувања за промените направени во вашите документи. Ова значи дека можете да бидете во тек со какви било ажурирања или ревизии направени од други членови на тимот без да морате рачно постојано да проверувате дали има промени.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ја прелистува содржината на документите во облакот директно од околината на MS Office. Ова им олеснува на корисниците пристап до нивните датотеки без разлика каде се наоѓаат, без разлика дали работат од далечина или патуваат за деловни цели.

Севкупно, ако барате моќно деловен софтверско решение кое може да ви помогне да ги насочите процесите за управување со документи и да ја подобрите соработката меѓу членовите на тимот, тогаш не гледајте подалеку од Office2Go. Со својот широк опсег на функции и можности, овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби и ќе ги надмине вашите очекувања!

Целосни спецификации
Издавач Uprise Apps
Страница на издавачи
Датум на издавање 2010-03-25
Датум на додавање 2010-03-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 1.0.18
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања .Net Framework 3.5, Microsoft Office Excel and Word 2003
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 207

Comments: