SuningDVD

SuningDVD 1.2

Опис

SuningDVD е моќен медиа плеер кој нуди интелигентна и лесна за употреба платформа за аудио и видео забава. Со своето јадро Smart Play, овој софтвер обезбедува високо ефикасна и непречена репродукција, како и интелигентни способности за препознавање и играње.

Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени филмови или да слушате музика, SuningDVD ве покрива. Овој софтвер поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи DVD-Video, DVD-Audio, VCD/SVCD, CD/DVD-ROM/XA/UDF/HFS/HFS+, MPEG1/2/4 (вклучувајќи DivX), AVI/XviD /DivX/MPEG4 WMV9 (вклучувајќи DRM), RM/RMVB/CDAaudio/APE/FLAC/WAV/WMA7-10/MIDI/VQF.

Една од истакнатите карактеристики на SuningDVD е неговата технологија Smart Play-core. Овој напреден мотор за репродукција гарантира дека вашите видеа се репродуцираат непречено без никакво задоцнување или пелтечење. Исто така, вклучува и интелигентни способности за препознавање кои автоматски го откриваат типот на медиумот што го репродуцирате и соодветно ги прилагодуваат поставките за оптимални перформанси.

Покрај моќните способности за репродукција, SuningDVD нуди и низа опции за прилагодување. Можете да изберете од различни скинови за да го персонализирате изгледот и чувството на софтверскиот интерфејс. Можете исто така да приспособите различни поставки како осветленост, контраст, заситеност, нијанса и гама за подобрено доживување при гледањето.

Друга одлична карактеристика на SuningDVD е неговата поддршка за преводи на повеќе јазици. Без разлика дали гледате странски филмови или едноставно ви требаат преводи од причини за пристапност, овој софтвер го олеснува додавањето преводи на различни јазици.

SuningDVD, исто така, вклучува низа напредни функции како што е поддршката за обележување за да можете лесно да ја продолжите репродукцијата од местото каде што сте застанале минатиот пат; избор на поглавје за да можете да скокате директно до вашите омилени сцени; снимање на екранот за да можете да правите слики од екранот додека гледате видеа; и повеќе.

Генерално, ако барате моќен медиа плеер со напредни функции како Smart Play-core технологија и поддршка за титл на повеќе јазици, тогаш не гледајте подалеку од SuningDVD!

Целосни спецификации
Издавач SuningSoft
Страница на издавачи
Датум на издавање 2011-09-11
Датум на додавање 2011-09-12
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена $14.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 397

Comments: