NRadioBox Portable

NRadioBox Portable 1.3

Windows / Ljubisa Naskoivc / 690 / Целосни спецификации
Опис

NRadioBox Portable: Врвен интернет радио плеер

Дали сте уморни од пребарување на омилените радио станици на интернет? Дали сакате едноставен и лесен за користење интернет радио плеер кој може да ви овозможи пристап до стотици радио станици со само еден клик? Не гледајте подалеку од NRadioBox Portable!

NRadioBox Portable е бесплатен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да слушате интернет радио станици од целиот свет. Со својот кориснички интерфејс и широката колекција на радио станици, NRadioBox Portable е ултимативното решение за секој што сака да слуша музика, вести, спортови или кој било друг вид аудио содржина.

Што го прави NRadioBox Portable да се издвојува?

Една од клучните карактеристики што го издвојува NRadioBox Portable од другите интернет-радио плеери е неговата леснотија на користење. Со само еден клик, можете да пристапите до над 500 различни радио станици од целиот свет. Без разлика дали барате локални вести или меѓународна музика, NRadioBox ве покрива.

Друга одлична карактеристика на NRadioBox Portable е неговата преносливост. Можете да ја преземете како датотека за инсталација или како пренослива верзија што може да се зачува на вашиот флеш-уред. Ова значи дека можете да го носите омилениот интернет-радио плеер со себе каде и да одите и да ги слушате омилените станици на кој било компјутер.

Карактеристики и придобивки

Еве некои од клучните карактеристики и придобивки од користењето на NRadioBox Portable:

- Пристап до над 500 различни интернет радио станици

- Кориснички интерфејс за лесна навигација

- Способност да ги зачувате вашите омилени станици за брз пристап

- Опција за преземање како инсталациона датотека или пренослива верзија

- Компатибилен со оперативните системи Виндоус

Како работи?

Користењето на NRadioBox Portable е неверојатно едноставно. Откако ќе ја преземете и инсталирате (или отпакувате ако користите пренослива верзија), едноставно отворете ја програмата и изберете станица од дадената листа. Можете да прелистувате по жанр или локација или да пребарувате одредени клучни зборови ако барате нешто конкретно.

Откако ќе најдете станица што ве интересира, едноставно кликнете на неа за да започнете да слушате. Ќе можете да гледате информации за она што моментално се репродуцира (како што се насловот на песната и изведувачот) во реално време.

Ако има одредена станица што сакате да ја слушате редовно, едноставно зачувајте ја како омилена за да се појавува на врвот на вашата листа секој пат.

Дали е навистина бесплатно?

Да! Една работа што ја сакаме кај NRadioBox Portable е тоа што е потполно бесплатна - не се потребни скриени такси или претплати. Сè што бараме за возврат е ако има нешто што би можеле да направиме подобро со нашиот софтвер, ве молиме известете не за да го подобриме нашиот производ уште повеќе!

Завршни мисли

Генерално, ако она што е најважно при изборот на Интернет радио плеер е леснотијата на користење во комбинација со преносливост, тогаш не гледајте подалеку од NRadiobox! Со својата широка колекција од преку 500 различни интернет радио станици достапни со само еден клик на копче оддалеченост, како и можноста да ја носите оваа програма насекаде преку флеш-уредот, го прави овој софтвер да се издвојува меѓу другите во оваа категорија!

Целосни спецификации
Издавач Ljubisa Naskoivc
Страница на издавачи http://radio.nadjime.net/index.php
Датум на издавање 2010-04-15
Датум на додавање 2010-04-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за објавување
Верзија 1.3
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 690

Comments: