Backuptrans WhatsApp Business Transfer

Backuptrans WhatsApp Business Transfer 3.2.131

Windows / Backuptrans Studio / 17 / Целосни спецификации
Опис

Backuptrans WhatsApp Business Transfer е моќен комунален софтвер кој ви овозможува лесно да направите резервна копија и да ги пренесувате пораките на WhatsApp Business од вашиот уред со Android или iPhone на вашиот компјутер или друг уред со Android/iPhone. Овој софтвер е дизајниран за корисници кои сакаат да ги чуваат своите важни деловни разговори безбедни и безбедни, без ризик да ги загубат поради случајно бришење, оштетување на телефонот или други непредвидени околности.

Со Backuptrans WhatsApp Business Transfer, можете да направите резервна копија на сите ваши WhatsApp Business пораки, вклучувајќи текстуални пораки, фотографии, видеа, аудио и прилози со само неколку кликања. Софтверот поддржува и Windows и Mac оперативни системи и не бара пристап до root/jailbreak на вашиот уред.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да прави резервна копија на пораките на WhatsApp Business од уредите со Android/iPhone директно на вашиот компјутер. Ова значи дека можете лесно да креирате локална копија од сите ваши важни деловни разговори на вашиот компјутер за чување. Можете исто така да ги вратите овие резервни копии на кој било уред со Android/iPhone секогаш кога е потребно.

Друга корисна карактеристика на Backuptrans WhatsApp Business Transfer е неговата способност да пренесува историја на разговор помеѓу различни уреди. На пример, ако неодамна сте се префрлиле од iPhone на уред со Android (или обратно), можете да го користите овој софтвер за беспрекорно да ја пренесете целата постоечка историја на разговори помеѓу двата уреди.

Покрај преносот на историјата на разговори помеѓу уредите, Backuptrans WhatsApp Business Transfer исто така ви овозможува да ги вратите избришаните разговори од резервните копии на iTunes. Ако претходно сте направиле резервна копија од податоците на вашиот iPhone користејќи iTunes на компјутер, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите сите изгубени или избришани разговори од тие резервни копии.

Извезувањето историја на разговори во различни формати како што се Txt, Csv, Docx, Html, PDF итн., печатење разговори директно на компјутер се некои други карактеристики што го прават попријателски за корисниците.

Конечно, уште една интересна карактеристика што ја нуди Backuptrans Whatsapp бизнис трансфер е вадење слики видео-аудио прилози што се споделуваат во разговорите на whatsapp.

Севкупно, бизнис трансферот на Backuptrans Whatsapp нуди лесно за користење решение за правење резервна копија и пренесување важни деловни разговори на whatsapp низ различни платформи без да се загрози безбедноста.

Целосни спецификации
Издавач Backuptrans Studio
Страница на издавачи http://www.backuptrans.com
Датум на издавање 2020-02-18
Датум на додавање 2020-02-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 3.2.131
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments: