Modam Player

Modam Player 0.19.2

Опис

Modam Player: The Ultimate Video Streaming решение

Дали сте уморни од мака да ги пренесувате омилените видеа од вашиот компјутер на вашиот уред Chromecast или Smart TV? Дали сакате лесно и едноставно решение кое може да ви помогне лесно да ги репродуцирате сите ваши медиумски датотеки? Не гледајте подалеку од Modam Player – врвниот видео софтвер кој може да го трансформира начинот на кој гледате и уживате во вашата омилена содржина.

Со Modam Player, можете лесно да ги репродуцирате сите ваши видеа од вашиот компјутер на уред Chromecast или Smart TV. Без разлика дали се работи за филмови, ТВ емисии, музички видеа или кој било друг вид медиумска датотека, овој софтвер ве опфати. Не ви е потребна никаква техничка експертиза или комплицирани процедури за поставување - само инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер и започнете со пренос веднаш.

Една од најдобрите работи за Modam Player е неговиот кориснички интерфејс. За разлика од другите видео плеери кои се преполни со непотребни функции и опции, овој софтвер има чист и едноставен дизајн што го прави лесен за секој да го користи. Можете да креирате повеќе плејлисти кои автоматски се зачувуваат за вас за да не морате да продолжувате да додавате нови датотеки секој пат.

Друга одлична карактеристика на Modam Player е неговата поддршка за различни видео кодеци како H.264 и аудио кодеци како AAC. Иако овој софтвер ги претпочита овие формати, ќе се обиде да ги транскодира доколку се во различни формати за да може беспрекорно да се репродуцираат на кој било уред. Ова значи дека без разлика каков тип на медиумска датотека имате на вашиот компјутер, Modam Player ќе може да ја репродуцира без никакви проблеми.

Користењето на Modam Player е исто така неверојатно лесно – едноставно влечете ги вашите медиумски датотеки директно во прозорецот на апликацијата и тој автоматски ќе ги вклучи за да продолжат да се репродуцираат непрекинато без прекин. Оваа одлика е особено корисна кога гледате музички видеа или други видови содржини каде што континуираната репродукција е од суштинско значење.

За правилно користење на Modam Player, се што ви треба е компјутер поврзан на истата мрежа како и вашиот уред за стриминг (Chromecast или Smart TV). Откако двата уреди ќе се поврзат правилно, едноставно изберете ја датотеката(ите) што сакате да ги пренесувате користејќи го интуитивниот интерфејс на плеерот Modam и притиснете „play“. Навистина е толку едноставно!

Како заклучок, ако барате лесен за користење видео плеер со одлични способности за стриминг за уредите Chromecast или паметните телевизори, тогаш не гледајте подалеку од Modam плеер! Со својот кориснички интерфејс и поддршката за различни кодеци/формати, плус функциите за автоматско вртење, го прават овој идеален избор за секој што сака искуство со стриминг без проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Modam Studios
Страница на издавачи https://modamstudios.com/
Датум на издавање 2020-02-18
Датум на додавање 2020-02-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 0.19.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања .NET Framework
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 208

Comments: