Kingston Video Splitter

Kingston Video Splitter 2.1

Windows / Kingston Software / 185 / Целосни спецификации
Опис

Kingston Video Splitter: Крајната алатка за разделување и конверзија на видео

Дали сте уморни од справување со големи видео датотеки што заземаат премногу простор на вашиот компјутер или мобилен уред? Дали треба да поделите долго видео на помали сегменти за полесно споделување или уредување? Не гледајте подалеку од Kingston Video Splitter, точниот и ефикасен видео сплитер што може да се справи со практично сите видео формати.

Со Kingston Video Splitter, можете лесно да ги разделите датотеките AVI, WMV, MPEG, MP4, MOV, 3GP, 3G2, RM, RMVB, SWF, FLV, VCD и ASF. Овој софтвер исто така е способен да ги конвертира вашите видеа во различни формати. Можете лесно да ги поделите или конвертирате во формати на пренослив плеер iPod/iPhone/Blackberry/Zune/PSP/Creative Zen/Archos/iRiver.

Сериска конверзија на работни места

Една од истакнатите карактеристики на Kingston Video Splitter е неговата способност за конверзија на сериски задачи. Ова значи дека можете да обработувате повеќе видеа одеднаш без да мора рачно да ја внесувате секоја датотека поединечно. Едноставно изберете ги видеата што сакате да ги конвертирате или разделите и оставете Kingston Video Splitter да го направи останатото.

Ефикасен енкодер

Kingston Video Splitter користи ефикасен енкодер кој обезбедува брзи времиња на конверзија без да го жртвува квалитетот. Нема да морате да чекате со часови за да се обработат вашите видеа - овој софтвер ја завршува работата брзо и прецизно.

Визуелен индикатор за напредок

Друга корисна карактеристика на Kingston Video Splitter е неговиот јасен визуелен индикатор за напредок. Ќе можете да видите точно колку е далеку секој процес на конверзија или разделување во даден момент. Ова го олеснува следењето на повеќе работни места одеднаш.

Прилагодливи параметри

Kingston Video Splitter нуди и низа приспособливи параметри за напредни корисници кои сакаат поголема контрола врз нивните конверзии/поделби. Можете да ги менувате поставките за стапката на слики, како и да ја прилагодите резолуцијата на видеото според вашите специфични потреби.

Кориснички интерфејс

И покрај неговите напредни способности и карактеристики, Kingston Video Splitter има кориснички интерфејс кој е лесен за секој да се движи. Без разлика дали сте почетник или искусен корисник кој бара поголема контрола врз вашите конверзии/поделби – овој софтвер има по нешто за секого.

Компатибилност со повеќе оперативни системи

Kingston Video Splitter е компатибилен со оперативните системи Windows XP/Vista/7/8/10 – што го прави достапен за повеќето корисници без оглед на нивната претпочитана платформа.

Заклучок:

Како заклучок – ако барате точна и ефикасна алатка за сплитер/конвертор на видео која е лесна за употреба, но и богата со напредни функции – не гледајте подалеку од Kingston Video Converter! Со поддршка за практично сите популарни видео формати, вклучувајќи AVi/WMV/MPEG/MP4/MOV/RM/SWF/VCD/ASF итн., можности за конверзија на сериски задачи; приспособливи параметри како што се поставките за стапка на слики и прилагодувања на резолуцијата; зачудувачки брзи брзини на кодирање, делумно благодарение на неговата ефикасна технологија за шифрирање; јасни визуелни индикатори за напредок, така што корисниците секогаш знаат каде стојат во текот на времето на обработка - навистина нема ништо друго таму!

Целосни спецификации
Издавач Kingston Software
Страница на издавачи http://www.kingstonway.com
Датум на издавање 2010-10-05
Датум на додавање 2010-09-22
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 95, Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 185

Comments: