Flash Player FLV Show

Flash Player FLV Show 1.0

Windows / 007 Red Software / 267 / Целосни спецификации
Опис

Flash Player FLV Show е моќен видео плеер дизајниран специјално за веб-видео формат FLV. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, овој софтвер е совршен за секој што сака да ги гледа своите омилени видеа онлајн.

Една од клучните карактеристики на Flash Player FLV Show е неговата способност да репродуцира FLV датотеки директно од Интернет. Ова значи дека можете да ги гледате вашите омилени видеа без претходно да ги преземете, заштедувајќи ви време и пропусен опсег. Плеерот поддржува и други популарни видео формати како MP4, AVI и WMV.

Друга одлична карактеристика на Flash Player FLV Show е неговиот приспособлив интерфејс. Можете да изберете од различни скинови и теми за да го персонализирате вашиот плеер и да го направите да изгледа точно како што сакате. Софтверот вклучува и низа опции за репродукција како што се режим на цел екран, режим на јамка и репродукција со бавно движење.

Покрај неговите можности за репродукција, Flash Player FLV Show вклучува и низа алатки за уредување кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите видеа пред да ги репродуцирате. Можете да ги скратите или исечете вашите видеа, да ја прилагодите нивната осветленост или нивоата на контраст, да додавате водени жигови или преводи и многу повеќе.

Едно нешто што го издвојува Flash Player FLV Show од другите видео плеери на пазарот е неговата поддршка за стриминг медиумски сервери како што се Wowza Media Server или Adobe Media Server. Ова значи дека можете да го користите овој софтвер не само за гледање видеа на Интернет, туку и за хостирање на сопствени преноси во живо.

Генерално, ако барате моќен, но лесен за користење видео плеер со напредни функции како поддршка за стриминг и алатки за уредување, тогаш не гледајте подалеку од Flash Player FLV Show!

Целосни спецификации
Издавач 007 Red Software
Страница на издавачи http://www.fmp-5.tk
Датум на издавање 2010-11-04
Датум на додавање 2010-11-01
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 267

Comments: