Aiseesoft iPad to Computer Transfer Ultimate

Aiseesoft iPad to Computer Transfer Ultimate 7.0.32

Windows / Aiseesoft Studio / 1093 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft iPad на Computer Transfer Ultimate: Крајната алатка за резервна копија за корисници на iPad

Дали сте страствен корисник на iPad кој сака да ја складира целата ваша омилена музика, филмови, слики, ТВ емисии, подкасти, содржини од iTunes U, ePub, PDF и аудио книги на вашиот уред? Дали се грижите за губење на сите овие податоци во случај на дефект на уредот или случајно бришење? Ако одговорот е да, тогаш Aiseesoft iPad на Computer Transfer Ultimate е совршено решение за вас.

Aiseesoft iPad на Computer Transfer Ultimate е лесна за употреба алатка за резервна копија која им овозможува на корисниците да ги префрлат сите нивни важни датотеки од нивните iPad (вклучувајќи музика, филмови, слики, ТВ емисии, епизоди и серии на подкаст“, ​​содржина на iTunes U како предавања и курсеви, како и ePub и PDF датотеки) на нивните компјутери или iTunes без да изгубат ништо. Овој софтвер, исто така, им овозможува на корисниците да префрлаат/направат резервна копија на SMS (MMS) и Контакти на iPhone директно на нивниот компјутер.

Со можност за поддршка на новиот оперативен систем Apple iOS 7 како и различни уреди како што се најновите модели на iPad (iPad Air & mini 2), iPhone (iPhone 5s/iPhone 5c/iPhone 5) iPod Touch (iPod Touch 5) и iPod nano (iPod nano 7), Aiseesoft iPad на Computer Transfer Ultimate е разновиден софтвер кој може да ги задоволи сите ваши потреби за резервна копија.

Вградениот плеер на овој софтвер им овозможува на корисниците да ги прегледуваат видеата складирани на нивните iPad пред да ги префрлат. Оваа функција е корисна кога сакате брз преглед на видеото пред да го пренесете на вашиот компјутер. Дополнително, со оваа функција достапна на Aiseesoft iPad To Computer Transfer Ultimate, можете да снимате омилена слика при преглед, што го прави уште поудобно за оние кои сакаат да прават слики од екранот додека гледаат видеа.

Откако ќе се поврзете со вашиот компјутер преку USB-кабел, софтверот автоматски ќе ги скенира сите датотеки складирани на вашиот уред. Ги подредува овие датотеки по име/албум/уметник/жанр што им олеснува на корисниците брзо да ги пронајдат конкретните датотеки што ги бараат без рачно да пребаруваат низ секоја датотека.

Како заклучок, Aiseesoft iPad To Computer Transfer Ultimate е суштинска алатка за секој сериозен корисник на iPad кој сака мир на умот знаејќи дека безбедно направил резервна копија на сè што е важно зачувано на нивниот уред на нивниот компјутер или iTunes библиотека. Со својот лесен за користење интерфејс, разновидноста на повеќе уреди кои работат со различни оперативни системи и вградениот плеер што овозможува прегледи пред трансферите, овој софтвер има се што е потребно за секој кој бара сигурни решенија за резервна копија.

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи http://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2014-07-29
Датум на додавање 2014-07-29
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 7.0.32
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1093

Comments: