Forefront Protection 2010 for Exchange Server

Forefront Protection 2010 for Exchange Server 11.0.0677.0

Опис

Forefront Protection 2010 за Exchange Server е моќен безбедносен софтвер дизајниран да обезбеди сеопфатна заштита на пораки за средини на Exchange. Овој софтвер интегрира повеќе мотори за скенирање од водечки безбедносни партнери во индустријата во едно решение, обезбедувајќи ефикасно откривање на вируси, црви, шпионски софтвер и спам.

Со својата длабинска безбедност на одбраната и филтрирање на содржини надвор од политиката, Forefront Protection 2010 за Exchange Server нуди напредно ниво на заштита од различни видови закани. Исто така, обезбедува интеграција со Forefront Online Protection for Exchange за да се осигура дека вашиот систем за пораки е безбеден во секое време.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност лесно да ги приспособува поставките за антивирус и антиспам оптимизирани специјално за средини на Exchange. Ова осигурува дека вашиот систем за пораки останува безбеден додека ги минимизира лажните позитиви и го намалува ризикот од блокирање на легитимните пораки.

Forefront Protection 2010 за Exchange Server, исто така, обезбедува можности за следење и известување во реално време кои ви дозволуваат брзо да ги идентификувате потенцијалните закани и да преземете соодветни мерки. Неговиот интуитивен кориснички интерфејс го олеснува управувањето со поставките за заштита на пораките и прегледувањето детални извештаи за активноста на заканите.

Покрај неговите напредни безбедносни карактеристики, Forefront Protection 2010 за Exchange Server нуди беспрекорна интеграција со инфраструктурните технологии на Microsoft како што се Active Directory, Windows PowerShell и System Center Operations Manager. Ова ви овозможува лесно да управувате со вашите поставки за заштита на пораки заедно со другите критични ИТ системи.

Генерално, Forefront Protection 2010 за Exchange Server е суштинска алатка за секоја организација која сака да го заштити својот систем за пораки од широк опсег на закани. Неговиот сеопфатен сет на функции во комбинација со неговата леснотија за користење го прави идеален избор за големи и мали бизниси.

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2011-05-24
Датум на додавање 2009-11-09
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 11.0.0677.0
Барања за ОС Windows, Windows 2003, Windows Server 2008
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 150

Comments: