FLV Encoder Filter

FLV Encoder Filter 1.0

Windows / Mainmedia Software / 29 / Целосни спецификации
Опис

Филтер за кодирање FLV - врвно решение за кодирање видео

Дали барате моќен FLV енкодер кој може да пишува на FLV видео датотеки во која било основна апликација Directshow? Не гледајте подалеку од филтерот за кодирање FLV! Овој софтвер е дизајниран да ви го обезбеди врвното решение за кодирање видео, што ви овозможува лесно и прецизно да ги шифрирате вашите видеа.

Без разлика дали сте професионален видеограф или само некој кој ужива да создава видеа за забава, FLV Encoder Filter има сè што ви треба за да ја подигнете вашата видео продукција на следното ниво. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, овој софтвер е совршен за секој кој сака брзо и лесно да креира висококвалитетни видеа.

Значи, што точно прави филтерот за кодирање FLV? Накратко, ви овозможува да ги шифрирате вашите видеа во популарниот формат FLV користејќи која било основна апликација Directshow. Ова значи дека без разлика дали користите уред за снимање видео, програма за видео конвертор или дури и апликација за уредување видео, FLV Encoder Filter ќе работи беспрекорно со вашето постоечко поставување.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да поддржува поставки дефинирани од корисникот за бит-стапка, стапка на слики, резолуција, брзина на аудио примероци и аудио канали. Ова значи дека без разлика на каков вид на видео проект работите – без разлика дали се работи за филмско ремек дело со висока резолуција или едноставен туторијал на YouTube – FLV Encoder Filter ви дава целосна контрола врз секој аспект од вашиот процес на кодирање.

Но, тоа не е сè - филтерот за кодирање FLV, исто така, доаѓа спакуван со други корисни функции како што се:

- Поддршка за повеќе влезни формати, вклучувајќи AVI, MPEG1/2/4, VCD/SVC/DVD, DIVX, XVID, RMVB, RM итн.

- Поддршка на излезни формати, вклучувајќи Flash видео формат (*.flv)

- Поддржете ги најпопуларните кодеци на Windows (H264/MPEG4 Video Codec, AAC Audio Codec).

- Поддршка за промена на стапката на репродукција

- Поддржете преклопен текст и слика на излезната датотека

- И уште повеќе!

Со сите овие неверојатни карактеристики на дофат на раката, филтерот за кодирање FVL го олеснува секој – од видеографи аматери до искусни професионалци – да создава неверојатни видеа брзо и лесно. Па зошто да чекаме? Преземете го филтерот за шифрирање FVL денес и започнете да создавате неверојатни видеа веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Mainmedia Software
Страница на издавачи http://www.mainmediasoft.com/
Датум на издавање 2012-03-09
Датум на додавање 2012-03-09
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 29

Comments: