SynergyView

SynergyView 1.0.21

Windows / SynergyView Team / 61 / Целосни спецификации
Опис

SynergyView е моќна алатка за видео прибелешки која им овозможува на корисниците да забележуваат видеа долж временската линија. Овој софтвер е дизајниран за професионалци кои треба да ги анализираат и да ги коментираат видеата за истражување, образование или други цели. Со SynergyView, можете лесно да додавате текст, слики и други прибелешки на вашите видеа во реално време.

Една од клучните карактеристики на SynergyView е неговата употреба на технологијата Eclipse RCP. Ова му овозможува на софтверот да биде високо приспособлив и флексибилен. Корисниците можат лесно да креираат свои приклучоци или да ги менуваат постоечките за да одговараат на нивните специфични потреби.

SynergyView нуди и широк спектар на алатки за прибелешки кои го олеснуваат обележувањето на вашите видеа со белешки, стрелки, форми и друго. Можете дури и да додавате аудио прибелешки користејќи го вградениот микрофон или надворешниот аудио влезен уред.

Друга одлична карактеристика на SynergyView е неговата способност лесно да ракува со големи видео датотеки. Софтверот користи напредни алгоритми кои му овозможуваат брзо да ги вчита и обработува дури и најголемите видео датотеки без никакво задоцнување или одложување.

Покрај неговите моќни можности за прибелешки, SynergyView вклучува и голем број други корисни функции како што се контрола на репродукција од рамка по кадар, алатки за зумирање и поместување за детална анализа и поддршка за повеќе видео формати, вклучувајќи AVI, MP4, WMV и многу повеќе.

Без разлика дали работите на научно-истражувачки проекти или едукативни материјали за студенти или едноставно ви треба ефикасен начин да ги анализирате вашите лични видеа дома - SynergyView има сè што ви треба во еден лесен за користење пакет!

Клучни карактеристики:

- Видео прибелешка: Додајте текстуални белешки и слики долж временската линија

- Eclipse RCP технологија: високо приспособлива и флексибилна

- Аудио прибелешки: снимајте аудио белешки користејќи вграден микрофон

- Поддршка за големи датотеки: лесно се справува со големи видео датотеки

- Контрола на репродукција од кадар по кадар: Анализирајте го секој детал

- Поддржани повеќе видео формати

Придобивки:

1) Лесниот за користење интерфејс го олеснува секој – без оглед на техничката експертиза – да започне веднаш да ги забележува своите видеа.

2) Напредните алгоритми обезбедуваат брзо време на вчитување дури и кога работите со големи датотеки.

3) Прилагодливите приклучоци им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз тоа како сакаат да се прикажуваат нивните прибелешки.

4) Широкиот опсег на алатки за прибелешки им олеснува на корисниците од сите средини (истражувачи/едукатори/итн.) да ги обележат своите снимки точно по потреба.

5) Поддржува повеќе формати на датотеки, така што нема потреба да се грижите за проблеми со компатибилноста при увоз/извоз на податоци помеѓу различни системи/апликации.

Кој може да има корист од користењето на Synergy View?

Synergy View е идеален за секој кој има потреба од ефикасен начин за брзо и лесно припишување на нивните видеа! Без разлика дали работите на научно-истражувачки проекти или едукативни материјали за студенти - овој софтвер има сè што ви треба во еден лесен за користење пакет!

Истражувачи:

За истражувачите кои анализираат податоци од експерименти кои вклучуваат визуелни стимули (на пр., студии за следење на очите), оваа алатка обезбедува одличен начин не само за снимање, туку и за организирање информации за тоа што учесниците гледаат/слушаат за време на сесиите за тестирање.

Едукатори:

За едукаторите кои бараат да создаваат привлечна мултимедијална содржина (на пр., наставни упатства), оваа алатка обезбедува одлична платформа не само за снимање, туку и за уредување на снимките за да можат учениците подобро да ги разберат сложените концепти/теми што се презентираат.

Заклучок:

Overall,Synergry View offers a comprehensive solutionfor those lookingtoannotatevideosquicklyandeasily.Its intuitive interfaceandpowerfulfeaturesmakeitidealforresearchersandeducatorsalike,anditsabilitytoworkwithlargevideofilesensuresthatyoucangetyourworkdonequicklyandeasily.Withsupportformultiplefileformatsandcustomizableplugins,thissoftwareisagreatchoiceforallthosewhoneedtoprocessvideocontentinanefficientmanner.So why wait? Преземете го Synergry View денес и почнете да го бележите вашето видео слично!

Целосни спецификации
Издавач SynergyView Team
Страница на издавачи
Датум на издавање 2012-09-15
Датум на додавање 2012-09-15
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.0.21
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 61

Comments: