AnyMP4 iPad to PC Transfer Ultimate

AnyMP4 iPad to PC Transfer Ultimate 7.0.12

Опис

AnyMP4 iPad на PC Transfer Ultimate е моќен софтвер кој припаѓа на категоријата iTunes и iPod Software. Дизајниран е да им помогне на корисниците да го решат проблемот со правење резервна копија од датотеките на iPad на нивниот компјутер. Со овој софтвер, корисниците можат да ги префрлат сите свои датотеки на iPad како музика, филмови, ТВ-емисии, подкаст, iTunes U, мелодија на ѕвонење, ePub, PDF, аудио книги, ролни со камера и снимени со камера на нивниот компјутер. Овој совршен софтвер, исто така, им овозможува на корисниците да направат резервна копија на контактите и SMS-пораките на iPhone за да избегнат пропуштање на некоја важна порака.

Освен тоа, AnyMP4 iPad на PC Transfer Ultimate им овозможува на корисниците да ги синхронизираат датотеките на iPad со iTunes за резервни цели. Овој неверојатен софтвер поддржува која било верзија на уредот на Apple како iPhone/iPad/iPod и е компатибилен со најновиот iOS 7.

Клучни карактеристики:

1. Префрлете ги сите ваши датотеки на iPad: AnyMP4 iPad на PC Transfer Ultimate може да ви помогне да ги префрлите сите ваши важни податоци од вашиот iPad, вклучувајќи музички датотеки (mp3), филмови (mp4), ТВ емисии (m4v), подкасти (m4a), iTunes U (m4v), тонови на ѕвонење (.m4r), книги ePub (.epub), PDF документи (.pdf), аудио книги (.m4b), слики и видеа од фотоапарати, како и гласовни белешки.

2. Бекап на SMS и контакти: Со овој неверојатен софтвер можете лесно да направите резервна копија од контактите на вашиот iPhone и SMS пораките на локалниот диск за подоцнежна употреба за да не изгубите некоја важна информација.

3. Компатибилен со сите верзии на уредите на Apple: AnyMP4 iPad to PC Transfer Ultimate ги поддржува сите верзии на iPad, вклучувајќи ги и најновите модели како што се новата 9-та генерација iPads објавени во 2021 година. Исто така, поддржува iPhone, почнувајќи од iPhone 5s па се до најновите модели како како iPhone 13 Pro Max. Дополнително, функционира одлично и со iPod-и!

4. Вграден плеер за прегледување медиумски содржини: Вградениот плеер сместен во долниот лев агол ви помага лесно да прегледате видео/аудио/фото ефект пред да ги префрлите на вашиот компјутер или други уреди. Исто така, има поле за пребарување што го прави брзо и лесно наоѓање на она што ви треба! Откако ќе се поврзете преку USB-кабел или преку Wi-Fi мрежна конекција, вашиот уред автоматски ќе биде откриен од оваа програма.

Зошто да изберете AnyMP4?

AnyMP4 е водечки снабдувач на мултимедијални решенија кој нуди производи со висок квалитет по пристапни цени. Нашиот тим се состои од искусни програмери кои се посветени на создавање иновативни решенија кои се грижат конкретно за потребите на нашите клиенти.

Со повеќе од десет години искуство во развој на мултимедијални алатки, стекнавме одлична репутација меѓу нашите клиенти ширум светот поради нашата посветеност кон обезбедување производи со врвен квалитет заедно со исклучителна поддршка за услуги на клиентите.

Нашите производи се дизајнирани имајќи ја на ум прилагодливоста на корисниците, па дури и ако не сте технолошки познавања, користењето на нашите алатки ќе ви биде многу лесно и интуитивно!

Заклучок:

Како заклучок, AnyMP4iPadtoPCTransferUltimateе одлична алатка за секој кој сака лесен начин за правење резервни копии на нивните вредни податоци зачувани на нивните iPad или iPhone телефони без да се грижи за губење на нешто важно поради непредвидени околности како што се случајно бришење или хардверски дефект итн. Напредните функции поврзани со интерфејсот, како што се вграден медиа плеер и полето за пребарување, ја прават една од најдобрите опции достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2014-09-04
Датум на додавање 2014-09-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 7.0.12
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 215

Comments: