Glace Space Portable

Glace Space Portable 1.12.3

Опис

Glace Space Portable: The Ultimate Internet Disk Solution

Во денешното дигитално доба, потребата за сигурно и сигурно решение за интернет диск стана поважна од кога било. Со оглед на тоа што голем дел од нашите лични и професионални животи се складирани на интернет, од клучно значење е да имаме алатка која може да ни помогне ефикасно да управуваме со нашите податоци. Тоа е местото каде што доаѓа Glace Space Portable.

Glace Space Portable е иновативно решение за интернет диск што ви овозможува да го монтирате вашиот интернет диск како обична папка на вашиот компјутер. Ова значи дека можете лесно да пристапите и да управувате со вашите датотеки без да мора да ги прикачувате на јавни сервери или да се грижите за безбедносни проблеми.

Со Glace Space Portable, можете да споделувате лични фотографии со блиска група пријатели без потреба од нивно поставување на јавни сервери. Можете исто така да го користите за работа со канцелариски документи дома или за пристап до компјутери зад корпоративните заштитни ѕидови користејќи ја неговата функција за обратен протокол.

Една од најимпресивните карактеристики на Glace Space Portable е неговата способност да воспоставува врски со дисковите на виртуелната машина користејќи локални мрежи или интернет. Ова го прави идеална алатка за бизниси кои се потпираат на виртуелни машини за своето работење.

Друга одлична карактеристика на Glace Space Portable е неговата способност да додава FTP сервери како папки во неговиот интерфејс. Ова значи дека можете лесно да споделувате датотеки преку Glace Space додека уживате во сите придобивки што ги обезбедува, како што се објавување содржина онлајн, едноставно управување со корисниците, автоматска компресија и кеширање на податоци.

Она што го издвојува Glace Space Portable од другите слични алатки е неговата преносливост. Работи директно од флеш-уред без да бара процес на инсталација што го олеснува носењето каде и да одите. Сепак, оваа верзија бара рачна конфигурација по отпакувањето, што може да биде предизвик за некои корисници кои не се запознаени со технологијата.

Севкупно, ако барате сигурно и безбедно решение за интернет диск што нуди напредни функции како што се поврзување со обратен протокол и поддршка за виртуелна машина додека е доволно пренослив за да го носите во вашиот џеб, тогаш не гледајте подалеку од Glace Space Portable!

Целосни спецификации
Издавач CaffeeSoft
Страница на издавачи http://www.glacespace.com
Датум на издавање 2012-09-17
Датум на додавање 2012-09-18
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 1.12.3
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 165

Comments: