AnyMP4 iPod Transfer

AnyMP4 iPod Transfer 7.0.12

Опис

AnyMP4 iPod Transfer е професионална софтверска програма дизајнирана да им помогне на корисниците да префрлаат датотеки помеѓу нивниот iPod и компјутерот. Со оваа моќна алатка, корисниците можат лесно да ги извезуваат своите iPod-датотеки на нивниот компјутер и да увезуваат локално видео, аудио и фотографии од нивниот компјутер на нивниот iPod. Овој софтвер исто така им овозможува на корисниците да конвертираат ДВД и видео датотеки во формати поддржани од iPod.

Една од клучните функции на AnyMP4 iPod Transfer е неговата способност да пренесува датотеки помеѓу iPod и компјутер. Корисниците можат лесно да префрлаат музика, филмови, тонови на ѕвонење, слики, ставки од ролетот на камерата и други видови датотеки од нивниот уред на нивниот компјутер. Дополнително, тие можат да увезуваат локални видеа, аудио или фотографии на уредот за лесно споделување со пријателите.

Овој софтвер исто така поддржува пренос на датотеки помеѓу различни iOS уреди како iPhone 5s/5c или iPad. Ова значи дека корисниците можат лесно да споделуваат содржина на сите нивни уреди на Apple без никакви проблеми.

Друга одлична карактеристика на AnyMP4 iPod Transfer е неговата способност да рипува ДВД-а и да ги конвертира скоро сите популарни видео/аудио формати, вклучувајќи MPG, MPEG VOB TS RMVB 3GP WMV ASF MKV MP3 AAC во компатибилни формати за уредот на корисникот, како што е MP4 M4V MOV H264 AIFF M4A .

Со цел да се избегне губење на важни контакти или други податоци за време на преносот на датотеки, овој софтвер поддржува синхронизација на извезените датотеки директно со iTunes. Дополнително, овозможува лесен пренос на датотеки и помеѓу различни уреди.

Функцијата My Cache во AnyMP4 iPod Transfer им овозможува на корисниците да складираат излезни видеа во кеш папка на компјутерот за да не мора да ги префрлаат напред-назад секогаш кога сакаат да пристапат до нив на уредот. Тие едноставно можат да ги преместат од My Cache на уредот кога е потребно.

Конечно, оваа програма обезбедува лесен за користење интерфејс со вграден плеер што го прави едноставно за дури и почетниците корисници да работат ефикасно без никакви потешкотии додека прегледуваат видео/аудио/фото ефекти пред да ги префрлат.

Севкупно, AnyMP4 iPod Transfer е одличен избор за секој кој бара сигурен начин за ефикасно управување со содржината на неговите/нејзините уреди на Apple без да се грижи за проблеми со компатибилноста или загуба на податоци за време на трансферите. Преполна е со карактеристики што ја прават една од најдобрите опции достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2014-06-18
Датум на додавање 2014-06-18
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 7.0.12
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 301

Comments: