AnyMP4 iPad to PC Transfer

AnyMP4 iPad to PC Transfer 7.0.10

Опис

AnyMP4 iPad на PC Transfer е моќен софтвер кој ви овозможува да пренесувате датотеки од вашиот iPad уред на вашиот компјутер. Со овој софтвер, можете лесно да извезувате музика, филмови, рингтон, слика од камера, слика, гласовни белешки и снимки од камерата од вашиот iPad уред на вашиот компјутер. Овој софтвер е дизајниран за корисници кои сакаат лесен и ефикасен начин за пренесување на нивните датотеки од нивните iPad уреди.

Една од клучните функции на AnyMP4 iPad на PC Transfer е неговата способност да пренесува датотеки од вашиот iPad уред на вашиот компјутер. Оваа функција ви овозможува лесно да направите резервна копија на сите важни податоци на вашиот уред во случај на какви било непредвидени околности како губење или оштетување на уредот. Оваа одлика може да ја користите и ако сакате да ослободите простор на уредот со префрлање на некои датотеки на компјутерот.

Друга одлична карактеристика на AnyMP4 iPad на пренос на компјутер е неговата компатибилност со сите верзии на iPad, iPhone и iPod. Ова значи дека без разлика каква верзија или модел на уредите на Apple имате, овој софтвер ќе работи беспрекорно со нив. Дополнително, поддржува iOS 7 што гарантира дека работи добро со најновиот оперативен систем.

Корисничкиот интерфејс за AnyMP4 iPad на PC Transfer е едноставен и интуитивен што им го олеснува на корисниците кои не се запознаени со технологијата. Вградениот плеер им овозможува на корисниците преглед на ефектите на видео и аудио датотеки пред да ги префрлат на нивните компјутери. Понатаму, штом ќе поврзете уред iPad на компјутер што работи со овој софтвер; автоматски го открива поврзаниот уред што го олеснува преносот на датотеки.

Како заклучок, AnyMP4 iPad To PC Transfer нуди сигурно решение за секој што бара ефикасен начин за правење резервна копија или пренос на податоци помеѓу нивните Apple уреди и компјутери со Windows OS. Неговата компатибилност со сите верзии на iPad/iPhone/iPods, заедно со неговата леснотија на користење, ја прават една од најдобрите опции достапни во категоријата iTunes и iPod Software денес!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2014-06-27
Датум на додавање 2014-06-27
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 7.0.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 143

Comments: