Apowersoft Background Eraser

Apowersoft Background Eraser 2.2.4

Опис

Apowersoft гума за заднина: врвна алатка за отстранување на позадини на слики

Дали сте уморни од трошење часови обидувајќи се да ја отстраните позадината од вашите слики? Дали сакате професионална алатка која може да го направи тоа за вас со само неколку кликања? Не гледајте подалеку од Apowersoft Background Eraser, врвниот софтвер за дигитални фотографии за отстранување на позадини на слики.

Со својата напредна AI технологија, Apowersoft Background Eraser може автоматски да го препознае предметот на вашата фотографија и да го одвои од позадината. Без разлика дали се работи за личност или предмет, оваа магична алатка може да произведе прецизни исечоци со проѕирни позадини за неколку секунди.

Но, што ако не сте задоволни со резултатот? Нема проблем. Apowersoft Background Eraser нуди и алатки „Отстрани“ и „Задржи“ кои ви овозможуваат рачно да го приспособите исечокот по потреба. И ако сакате да направите дополнителни уредувања на вашата слика, овој софтвер вклучува и основни функции за уредување фотографии како сечење, преместување и ротирање.

Но, тоа не е се. Apowersoft Background Eraser обезбедува и едноставен начин за промена на позадината на вашата фотографија. Со својата вградена библиотека со цврсти бои и добро дизајнирани шаблони, можете лесно да креирате прекрасни фотографии, постери, банери, честитки и многу повеќе. И ако ниту една од тие опции не одговара на вашите потреби, едноставно поставете своја сопствена слика како позадина.

Без разлика дали сте професионален фотограф или само некој кој сака да создава прекрасни слики без да троши часови на софтвер за уредување, Apowersoft Background Eraser е совршено решение за сите ваши потреби за дигитални фотографии.

Клучни карактеристики:

- Автоматско отстранување на позадината со помош на напредна AI технологија

- Рачни алатки за прилагодување за прецизни исечоци

- Основни функции за уредување фотографии како сечење и ротирање

- Вградена библиотека со цврсти бои и шаблони за менување позадини

- Опција за прикачување на сопствени слики како позадини

Како работи:

Користењето на Apowersoft Background Eraser е лесно! Едноставно следете ги овие чекори:

1) Поставете ја вашата слика: отворете го Apowersoft Background Eraser и поставете ја сликата што сакате да ја уредите.

2) Автоматско отстранување: дозволете нашата напредна технологија за вештачка интелигенција автоматски да ја отстранува позадината од вашата слика.

3) Рачно прилагодување: користете ги нашите алатки „Отстрани“ или „Задржи“ за рачно да ги приспособите сите области на кои им е потребно дотерување.

4) Уредете го вашиот исечок: користете ги нашите основни функции за уредување фотографии како сечење или ротирање доколку е потребно.

5) Променете ја вашата позадина: изберете од нашата вградена библиотека со цврсти бои или шаблони - или поставете своја сопствена слика!

Придобивки:

1) Заштедува време: со автоматско отстранување користејќи напредна технологија за вештачка интелигенција - отстранувањето на позадините никогаш не било полесно!

2) Професионални резултати: Направете прецизни исечоци со проѕирни позадини за неколку секунди!

3) Лесен за користење интерфејс: Нашиот кориснички интерфејс го прави лесен дури и за почетници!

4) Разновидни опции за уредување: Не само што овој софтвер ги отстранува позадините, туку вклучува и основни функции за уредување како што се сечење и ротирање!

5) Широк избор на шаблони и бои за избор!

Заклучок:

Како заклучок - без разлика дали сакате да креирате прекрасни фотографии или едноставно ви треба ефикасен начин за отстранување на несаканите елементи од постоечка слика - не гледајте подалеку од моќниот, но сепак лесен софтвер за дигитална фотографија на Apowersoft! Со својот интуитивен интерфејс и разновидни функции, како што се автоматско отстранување со помош на напредна технологија за вештачка интелигенција, заедно со алатки за рачно прилагодување и основни опции за уредување - нема ограничување за тоа какви креативни проекти може да се постигне!

Целосни спецификации
Издавач Apowersoft
Страница на издавачи http://www.apowersoft.com
Датум на издавање 2021-07-09
Датум на додавање 2021-07-09
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 2.2.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 81

Comments: