Archive Collectively Operation Utility

Archive Collectively Operation Utility 2.10

Опис

Archive Collectively Operation Utility: Крајното решение за ефикасно архивирање и декомпресија

Дали сте уморни од рачно компресирање и декомпресија на повеќе папки и архиви? Дали сакате алатка која може лесно да се справи со широк спектар на формати за компресија? Не гледајте подалеку од Archive Collectively Operation Utility, врвното решение за ефикасно архивирање и декомпресија.

Како помошен софтвер во категоријата Utilities & Operating Systems, Archive Collectively Operation Utility нуди неспоредлива функционалност кога станува збор за управување со вашите датотеки. Со својата способност да конвертира повеќе папки во архиви и да ги декомпресира одредените архиви, овој софтвер е суштинска алатка за секој кој треба да управува со големи количини на податоци.

Една од истакнатите карактеристики на Archive Collectively Operation Utility е неговата поддршка за широк опсег на формати за компресија. Без разлика дали треба да ги компресирате датотеките во формат ZIP, CAB, TAR, GZ, LZ4 или Snappy - или кој било друг поддржан формат - овој софтвер ве опфати. И кога ќе дојде време за декомпресија на истите датотеки, Archive Collectively Operation Utility поддржува ZIP, CAB, RAR 7z, TAR, GZ, LZ, LZ4, Snappy, LZHAM, LZMA, Bzip2, Brotli, Zstandard, ISO, XZ, DMG, VHD , VHDX, WIM и VMDK формати.

Но, тоа не е сè - Archive Collectively Operation Utility исто така автоматски ги детектира шифрите на знаци во имињата на датотеките за време на декомпресија за да спречи погрешен текст. Оваа функција гарантира дека вашите датотеки се секогаш читливи и употребливи откако ќе бидат компресирани или декомпресирани.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да поставува параметри за голем број папки и архиви во една операција. Ова значи дека можете брзо да ги конфигурирате поставките како ниво на компресија или тип на архива низ повеќе датотеки без да мора да го правите тоа поединечно.

И ако ви треба уште поголема контрола врз вашите компресирани датотеки, Archive Collectively Operation Utility исто така вклучува функција што ви овозможува да конвертирате една датотека во повеќе компресирани архиви. Со овозможена оваа функција, можете да ја измерите ефикасноста на компресија за секој формат што се користи на поединечни датотеки.

Накратко, алатката за колективно работење Arcive е суштинска алатка за секој кој има потреба од ефикасни способности за архивирање и декомпресија. Неговата поддршка за бројни формати за компресија заедно со автоматско откривање на кодот на знаци го прави лесен за употреба, додека сè уште обезбедува напредна функционалност како поставување параметри на големи броеви на папки одеднаш. Па зошто да чекаме? Преземете ја алатката за колективно работење Arcive денес!

Целосни спецификации
Издавач EikiSoft
Страница на издавачи http://www.eikisoft.com/
Датум на издавање 2020-02-23
Датум на додавање 2020-02-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 2.10
Барања за ОС Windows 8/10
Барања .NET Framework 4.6.2, Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable package (x86)
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 221

Comments: