KEXP Artist Discovery for Windows 8

KEXP Artist Discovery for Windows 8

Windows / Friends of KEXP / 33 / Целосни спецификации
Опис

KEXP Artist Discovery за Windows 8 е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви ги носи вашите омилени изведувачи. Со оваа апликација, можете да слушате пренос на радио KEXP во живо, да гледате популарни бендови кои се појавуваат во ексклузивни изведби во студио и да гледате фотографии од одлични уметници. KEXP: каде музиката е важна.

Овој софтвер содржи нова музика дневно, илјадници изведувачи, пренос во живо на KEXP, архивирани емисии на KEXP и подкасти за DJ музика. Тој е дизајниран да им обезбеди на корисниците извонредно искуство што им овозможува да откриваат нови изведувачи и да уживаат во нивните омилени песни.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да им обезбеди на корисниците пристап до преноси во живо од радио станицата KEXP. Ова значи дека можете да ги слушате вашите омилени емисии како што се случуваат во реално време. Без разлика дали сте дома или сте во движење, можете да останете поврзани со најновите вести и ажурирања од вашите омилени изведувачи.

Покрај преносите во живо, овој софтвер овозможува и пристап до архивирани емисии од обемната библиотека на KEXP. Ова значи дека можете да ги следите пропуштените епизоди или повторно да прегледате некои од вашите омилени моменти од минатите емитувања.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги прикаже популарните бендови кои се појавуваат преку ексклузивни изведби во студиото. Ова им дава на корисниците единствена можност да откријат нови таленти пред да станат мејнстрим.

Функцијата за фотографирање на уметникот им овозможува на корисниците пристап до висококвалитетни слики од нивните омилени музичари што додава дополнителен слој на потопување во светот на музичкото откривање.

Генерално, ако барате сеопфатен софтвер за MP3 и аудио кој нуди широк избор на функции за откривање нова музика и уживање во вашите омилени, тогаш не гледајте подалеку од KEXP Artist Discovery за Windows 8!

Целосни спецификации
Издавач Friends of KEXP
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-01-10
Датум на додавање 2013-01-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за објавување
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 33

Comments: