Searchler for Windows 8

Searchler for Windows 8

Опис

Searchler за Windows 8 е моќен генератор на плејлисти за музички видеа што ви овозможува да откривате нова музика и изведувачи на лесен и интуитивен начин. Со своите напредни алгоритми, Searchler може да најде плејлисти со врвни песни и слични изведувачи за речиси секој изведувач што можете да го замислите. Без разлика дали сте тврдоглав обожавател или само сакате да ги проширите вашите музички хоризонти, Searchler има по нешто за секого.

Една од клучните карактеристики на Searchler е неговата способност да репродуцира видеа од најдобрите песни од внесениот изведувач по редослед на популарност. Ова значи дека можете лесно да ги слушате сите хитови од вашиот омилен изведувач без да барате низ повеќе веб-локации или апликации. Едноставно внесете го името на вашиот омилен изведувач во Searchler и тој ќе генерира плејлиста со сите нивни најпопуларни песни.

Но, тоа не е сè - Searchler исто така ви овозможува да откривате нови уметници врз основа на вашите преференции. Со анализа на податоци за милиони песни и изведувачи, може да предложи слични изведувачи врз основа на жанр, стил и други фактори. Ова значи дека ако ви се допаѓа еден конкретен изведувач или песна, Searchler може да ви помогне да најдете друга музика што одговара на вашиот вкус.

Друга одлична карактеристика на Searcher е неговата способност да репродуцира видеа од слични изведувачи по редослед на сличност. Ова значи дека ако сте заинтересирани да откривате нова музика, но не знаете од каде да започнете, едноставно внесете изведувач во Searcher и оставете го да го направи останатото! Ќе генерира плејлиста со видеа од слични изведувачи врз основа на нивниот музички стил и жанр.

Конечно, ако има одреден албум од изведувач што го сакате, но не сакате да ја слушате секоја песна поединечно - нема проблем! Со функцијата за албум на Searcher, едноставно внесете го името на албумот заедно со името на изведувачот во лентата за пребарување; потоа седнете додека генерира плејлиста со сите песни од овој албум!

Севкупно, без разлика дали барате стари омилени или нови откритија – без разлика дали се поп-хитови или инди скапоцени камења – „Searcher“ има сè што е покриено кога ќе се спушти да најде одлични музички видеа на интернет! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете со истражување денес!

Целосни спецификации
Издавач WINCODER LLC
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-01-17
Датум на додавање 2013-01-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 109

Comments: