VideoCam Portable

VideoCam Portable 1.0

Windows / Cristea Aurel Ionut / 156 / Целосни спецификации
Опис

VideoCam Portable: Врвен софтвер за дигитални фотографии за снимање слики и видеа

Дали барате уред за виртуелно снимање што може да испраќа видео и слики до вашите омилени апликации? Не гледајте подалеку од VideoCam Portable, врвниот софтвер за дигитални фотографии дизајниран да ги задоволи сите ваши потреби за снимање слики и видео.

Без разлика дали користите Yahoo Messenger, Skype, Graphstudio или MSN Messenger, VideoCam Portable е совршено решение за снимање слики и видеа со висок квалитет. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, овој софтвер го олеснува проследувањето видео со помош на виртуелен уред.

За да започнете со VideoCam Portable, едноставно отворете ги својствата на уредот и кликнете на „отвори медиумска датотека“. Ако сè работи правилно, вашето видео ќе се емитува кога апликацијата бара видео рамки. И ако сакате да пренесувате слики наместо видеа? Нема проблем! Само повторно отворете ги својствата на уредот и наместо тоа кликнете „отвори датотека со слика“. Сè додека сè е правилно поставено, вашата слика ќе се пренесува кога е потребно.

Една од најдобрите работи за VideoCam Portable е нејзината поддршка за BMP и JPG формати на слики. Ова значи дека без разлика каков тип на слика сакате да снимите или проследувате, овој софтвер ве опфатил. И бидејќи ги поддржува сите видео формати поддржани од Directshow (мултимедијална рамка што ја користи Microsoft Windows), практично нема ограничување за тоа што можете да направите со оваа моќна алатка.

Но, тоа не е се! Покрај неговите импресивни способности како уред за виртуелно фотографирање, VideoCam Portable доаѓа и со други корисни функции дизајнирани да ви го олеснат животот. На пример:

- Лесна е: за разлика од некои други софтверски програми за дигитални фотографии кои се надуени со непотребни функции или бараат многу системски ресурси само за да работат непречено, VideoCam Portable е доволно лесна што нема да го забави вашиот компјутер.

- Може да се приспособат: можете да приспособите различни поставки во рамките на програмата (како што се резолуција или брзина на слики) во зависност од тоа каков тип на содржина се обидувате да снимите.

- Достапно е: и покрај тоа што е преполно со напредни функции кои обично се наоѓаат во поскапите програми на пазарот денес (како Adobe Photoshop), VideoCam Portable има пристапна цена, така што секој може да ја користи без да го наруши својот буџет.

Значи, без разлика дали сте аматер фотограф кој бара лесен начин за снимање на прекрасни фотографии или професионален видеограф кому му требаат сигурни алатки на располагање во секое време - не гледајте подалеку од VideoCam Portable! Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности како алатка за стриминг на слики И видео - навистина нема ништо друго слично денес таму.

Целосни спецификации
Издавач Cristea Aurel Ionut
Страница на издавачи http://surodev.com/
Датум на издавање 2013-03-04
Датум на додавање 2013-03-05
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Софтвер за дигитална камера
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 156

Comments: