MyTranslator for Windows 8

MyTranslator for Windows 8

Windows / QUADNA TECHNOLOGY LLC / 55 / Целосни спецификации
Опис

MyTranslator за Windows 8 е моќен софтвер за преведување кој ви овозможува да преведувате зборови, фрази и реченици помеѓу 36 различни јазици. Со способноста да се зборува 18 од тие јазици, овој софтвер е совршен за патници на кои им треба брз и прецизен преводи во движење.

Една од истакнатите карактеристики на MyTranslator е неговата приспособлива боја на позадината. Со четири достапни теми за избор, можете да го персонализирате вашето искуство и да им олесните на вашите очи. И со бесплатен пробен период од седум дена, можете да ги испробате сите функции пред да одлучите дали да ја надградите верзијата без реклами или не.

Но, она што навистина го издвојува MyTranslator од другите софтвери за преведување е неговата способност да додава избрани преводи во вашата омилена листа за брз пристап дури и кога сте офлајн. Ова значи дека ако се најдете во област без пристап до интернет, сепак ќе можете да пристапите до важни преводи што сте ги зачувале пред време.

Друга одлична карактеристика е можноста за пристап и менување на историјата на превод дури и кога сте офлајн. Ова значи дека ако треба да се вратите на претходен превод или да направите промени подоцна, можете да го сторите тоа без да ви треба интернет конекција.

И да не заборавиме на говорните способности! MyTranslator зборува 18 различни јазици со јасен изговор и гласови со природен звук. Ова им олеснува на патниците кои можеби не се запознаени со одредени јазици или дијалекти.

Генерално, MyTranslator за Windows 8 е алатка која мора да ја има секој што патува во странство или комуницира со луѓе од различни земји. Неговите приспособливи карактеристики и офлајн способности го прават да се издвојува од другите опции за софтвер за преведување на пазарот денес. Пробајте го денес и видете колку може да биде полесна комуникацијата!

Целосни спецификации
Издавач QUADNA TECHNOLOGY LLC
Страница на издавачи http://www.quadnatech.com/
Датум на издавање 2013-03-05
Датум на додавање 2013-03-05
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена $1.49
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 55

Comments: